Τα νέα των μελών μας

Aldemar Hotels & Spa: Aldemar Olympian Village Europe’s Leading Beach Resort 2012

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Aldemar Olympian Village, στη Δυτική Πελοπόννησο, ανεβαίνει στο βάθρο των άξιων της Ευρώπης, υπερψηφιζόμενο από τους επαγγελματίες του τουρισμού ως το καλύτερο  Beach Resort της Ευρώπης και αποσπώντας τον τίτλο Europe’s Leading Beach Resort 2012, στην τελετή των World Travel Awards, στην Algarve, στις 6 Οκτωβρίου 2012.

Το Olympian Village, η ξενοδοχειακή μονάδα του Ομίλου, με το άνοιγμα της οποίας, το 1999 ουσιαστικά τοποθετείται για πρώτη φορά η Δυτική Πελοπόννησος στον τουριστικό χάρτη ως προορισμός ποιοτικών διακοπών, τυγχάνει πλέον συστηματικής διεθνούς αναγνώρισης για τις υποδομές και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες.

Δήλωση της Διοίκησης του Ομίλου Aldemar

«Η πρόσφατη αυτή διάκριση προστίθεται στο ενεργητικό του Olympian Village, ως επιστέγασμα μίας θαυμαστής προσπάθειας ενός ακούραστου ανθρώπινου δυναμικού που στελεχώνει τη μονάδα υπό την άψογη καθοδήγηση του Διευθυντή του Olympian Village κ. Παύλου Ντάκουρη. Η Διοίκηση του Ομίλου Aldemar συγχαίρει προσωπικά και ευχαριστεί τους εργαζόμενους για την καθοριστική συμβολή τους στην διεθνή διάκριση ενός ελληνικού τουριστικού προϊόντος ανταγωνιστικού και μιας Ελλάδας που διεκδικεί να στέκεται ψηλά»

World Travel Awards – Olympian Village
•    Europe’s Leading Beach Resort 2011
•    Mediterranean Leading Beach Resort 2009, 2010
•    World’s Leading Spa Resort 2007
•    Europe’s Leading Spa Resort  2006
•    Greece’s Leading Spa Resort  2005

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο