Τα νέα των μελών μας

Aldemar: Διάκριση για την Ελλάδα στα WTA

 

 

Τη μοναδική διάκριση για την Ελλάδα απέσπασε το Royal Mare του Ομίλου Aldemar στα φετινά διεθνή βραβεία World Travel Awards.

Για 8η χρονιά το ξενοδοχείο Aldemar Royal Mare, επιλέγεται και βραβεύεται ως η καλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα με κέντρο θαλασσοθεραπείας στον κόσμο, World’s Leading Thalasso Resort 2013. Το βραβείο απονεμήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2013, σε εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ντόχα στο Κατάρ.

Το χρονικό των διακρίσεων…

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο Royal Mare του ομίλου Aldemar (αλλά και ο ίδιος ο όμιλος για την περιβαλλοντική πολιτική του) έχουν επανειλημμένως διακριθεί από το διεθνή Οργανισμό World Travel Awards. Ένα θεσμό που μετρά 20 χρόνια ζωής και πλήθος συμμετοχών κορυφαίων ταξιδιωτικών επιχειρήσεων και οργανισμών.

 

σε ημερομηνίες

World’s Leading Thalasso Resort 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007, 2006.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο