Τα νέα των μελών μας

ΑLBA Graduate Business School: Σεμινάριο “Grow Greek Tourism Online” από τη Google στο ALBA Graduate Business School School

 undefined

 

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, η Google με την υποστήριξη του MSc in Tourism Management του ΑLBA Graduate Business School at the American College of Greece διοργάνωσαν δωρεάν τρίωρο σεμινάριο πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Grow Greek Tourism Online». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ALBA με σκοπό να εκπαιδεύσει όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους που δήλωσαν συμμετοχή σε βασικά εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως: 

•   H ευκαιρία που λέγεται Internet

•   Συμβουλές για ένα καλύτερο website

•   Τι είναι οι μηχανές αναζήτησης και πως τις χρησιμοποιούμε

•   Πως διαφημιζόμαστε σε άλλα websites και στα Social media

•   Πως μπορούμε να καταλάβουμε τους επισκέπτες μέσα από τα Web Analytics

•   Κατευθύνσεις απασχόλησης στον digital κόσμο 

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείο Παιδείας, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο