Τα νέα των μελών μας

Alba Graduate Business School: Προσφορά Εταιρικών Υποτροφιών για τη φοίτηση στο Msc in Tourism Management

undefined

 

 

Παραμένοντας συνεπείς στη δέσμευσή μας να βοηθάμε όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη μέσω της εκπαίδευσης να εξελιχθούν επαγγελματικά και προσωπικά, για ενδέκατη συνεχή χρονιά από το 2011 προσφέρουμε στους εργαζόμενους σας, αλλά και στα παιδιά τους, μία σειρά Eταιρικών Yποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές στο MSc in Tourism Management (full time mode and part time mode) για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι στο Alba προσφέρουμε σε ετήσια βάση υποτροφίες που ξεπερνούν το 1,2 εκατ. Ευρώ, με τις Εταιρικές Υποτροφίες να καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος αυτού του ποσού. Κάθε χρόνο κατά μέσο όρο είκοσι στελέχη σπουδάζουν στα μεταπτυχιακά προγράμματά μας μέσω της συγκεκριμένης δράσης και ευελπιστούμε φέτος, με τη βοήθειά σας, να είναι ακόμα μεγαλύτερη αυτή η ανταπόκριση. 

Τα δίδακτρα για το πρόγραμμα είναι €12.500. Τα ποσοστά των Εταιρικών Υποτροφιών περιγράφονται παρακάτω και ισχύουν μόνο για φέτος [1]. 

  • Με την εγγραφή 2 στελεχών, Εταιρική Υποτροφία 30% στον καθένα
  • Με την εγγραφή 3 στελεχών και άνω, Εταιρική Υποτροφία 40% στον καθένα 

Τα κριτήρια που θα πρέπει να πληροί ο υποψήφιος φοιτητής περιγράφονται στην ιστοσελίδα μας www.alba.acg.edu. Η αξιολόγηση και η τελική επιλογή των υποψήφιων φοιτητών, γίνεται αποκλειστικά από το Alba Graduate Business School The American College of Greece. 

Τα στελέχη σας που θα αποφασίσουν να υποβάλουν την αίτησή τους, θα πρέπει παράλληλα με αυτήν να αποστείλουν ένα email στην κα Αντωνίνα Καλκαβούρα στο Akalkavoura@alba.acg.edu, ενημερώνοντας για το όνομα της εταιρείας στην οποία εργάζονται. 

[1] Όλες οι παραπάνω Εταιρικές Υποτροφίες ισχύουν για εγγραφές που θα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου 2022. Επιπλέον εγγραφές από εκεί και πέρα θα έχουν την Εταιρική Υποτροφία, αν υπάρχει, όπως αυτή θα έχει διαμορφωθεί στις 31 Ιουλίου 2022. Συνεπώς, εάν δύο στελέχη μιας εταιρείας έχουν εγγραφεί έως τις 31 Ιουλίου 2022 και έχουν λάβει Εταιρική Υποτροφία 30% έκαστος, εάν έρθει και τρίτο στέλεχος της εταιρείας μετά από αυτή την ημερομηνία, το ποσοστό της Εταιρικής Υποτροφίας θα παραμείνει το ίδιο (30%) και για τους τρεις. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο