Τα νέα των μελών μας

ALBA Graduate Business School: Προσφορά Εκπτώσεων MSc in Tourism Management

undefined

 

Το ALBA Graduate Business School, προσφέρει στους εργαζόμενους τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και στα παιδιά τους, μία σειρά εκπτώσεων για μεταπτυχιακές σπουδές στο πρόγραμμα MSc in Tourism Management για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016:

 

  • Με την εγγραφή 2 στελεχών ή/και παιδιών στελεχών, έκπτωση 30% στον καθένα
  • Με την εγγραφή 3 στελεχών ή/και παιδιών στελεχών και άνω, έκπτωση 40% στον καθένα

Τα ονομαστικά δίδακτρα (προ εκπτώσεων) για τo ανωτέρω πρόγραμμα ανέρχονται σε €12.500 και οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά έως τις 30 Ιουνίου 2015. Η έναρξη των μαθημάτων είναι τον Οκτώβριο.

Τα κριτήρια που θα πρέπει να πληροί ο υποψήφιος φοιτητής περιγράφονται στην ιστοσελίδα μας www.alba.edu.gr. Η αξιολόγηση και η τελική επιλογή των υποψήφιων φοιτητών, γίνεται αποκλειστικά από το ALBA Graduate Business School. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον κ. Ρωμύλο Λώλο στο 210 8964531-8 ή μέσω email στο mstourism@alba.edu.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο