Τα νέα των μελών μας

Alba Graduate Business School: MSc in Tourism Management με νέο, σύγχρονο τρόπο διδασκαλίας από το Alba Graduate Business School

 

undefined

 

To Alba Graduate Business School, Τhe American College of Greece, έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότι προσφέρει το πρώτο online μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα με τη σύγχρονη (synchronous) μέθοδο διδασκαλίας, MSc in Tourism Management. Αφουγκραζόμενο τις ανάγκες του τουριστικού κλάδου στον απόηχο της πανδημίας του κορονοϊού, το Alba επανασχεδίασε το επί σειράν ετών επιτυχημένο πρόγραμμα MSc in Tourism Management, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου που δεν έχουν την ευχέρεια να παρακολουθήσουν μαθήματα από κοντά.

Το πρόγραμμα συνδυάζει τα εξής χαρακτηριστικά:

Ευελιξία: Οι επαγγελματίες του τουρισμού έχουν τώρα την ευκαιρία να σπουδάσουν διοίκηση τουριστικών μονάδων και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, απ’ οπουδήποτε στον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα εργάζονται.

Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση υψηλής ποιότητας: Το πρόγραμμα είναι το μόνο στην Ελλάδα που προσφέρεται με τη σύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας ενώ τον πήχη ανεβάζει και το υψηλών προσόντων διδακτικό προσωπικό του Alba.

undefined

Διά ζώσης workshops: Tο πρόγραμμα διοργανώνει, μεταξύ Μαρτίου-Νοεμβρίου, μία σειρά workshops με φυσική παρουσία, με στόχο να οικοδομήσει μία συνεκτική εκπαιδευτική κοινότητα μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και για να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωριστούν και να δικτυωθούν.

Αξία διδασκαλίας και μάθησης με τη σφραγίδα ποιότητας του Alba Graduate Business School.

Μαθησιακή ευελιξία που προετοιμάζει ηγέτες έτοιμους για κάθε μέλλον και business unusual πνεύμα και φιλοσοφία που είναι συνώνυμα του Alba Graduate Business School.

Έναρξη μαθημάτων: τον Οκτώβριο του 2021.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο