Τα νέα των μελών μας

AKS Hotels: Πέμπτο ξενοδοχείο για τον όμιλο AKS Hotels στην Νάουσα της Πάρου

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας η AKS Hotels  ανέλαβε πρόσφατα την διαχείριση του ξενοδοχείου CHROMA PAROS στο ομώνυμο νησί των Κυκλάδων εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα  την νέα δραστηριότητα της εταιρείας, την ανάληψη διαχείρισης ξενοδοχείων.

Έχοντας ήδη στo δυναμικό της 4 ιδιόκτητα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στην Κρήτη και στην Πελοπόννησο και ένα ιδιόκτητο αυτόνομο Συνεδριακό Κέντρο στο Πόρτο Χέλι, η AKS Hotels αποφασίζει πλέον να προσφέρει την τεχνογνωσία και την εμπειρία της στον τομέα του Hotel Management και σε άλλες μη ιδιόκτητες μονάδες.

Η 12χρονη παρουσία της εταιρείας στην  Ελλάδα εγγυάται σύγχρονες μεθόδους διοίκησης, ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς Management όπως marketing, σχεδιασμό λειτουργίας και “opening” νέων ξενοδοχείων.

Ο γενικός διευθυντής Στέφανος Ν. Στεφάνου είναι γνώστης της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας από το 1981 και πλαισιώνεται από διοικητική ομάδα που αποτελείται από ενεργά και εξειδικευμένα στελέχη .  Στόχος τους είναι η αποτελεσματική αξιοποίηση των εμπορικών τμημάτων των ξενοδοχείων, που έχει σαν αποτέλεσμα την σωστή λειτουργία και κερδοφορία της ξενοδοχειακής  επιχείρησης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο