Τα νέα των μελών μας

AKS Annabelle Beach Resort: Thomas Cook UK Award for Excellence 2012

 

Με το Award for Excellence διακρίθηκε το ξενοδοχείο του oμίλου AKS Hotels,  Annabelle Beach Resort στην Κρήτη, για τα υψηλά ποσοστά βαθμολογίας που συγκέντρωσε από τους ταξιδιώτες της ΤΗΟΜΑS COOK UK, έναν από τους μεγαλύτερους Tour Operators της Αγγλικής αγοράς.

Οι εξαιρετικές εγαταστάσεις, οι άριστα παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και η φιλική εξυπηρέτηση του προσωπικού αποτέλεσαν τα βασικά κριτήρια για την απόκτηση της συγκεκριμένης διάκρισης.  Το γεγονός αυτό,  χαροποιεί ιδιαίτερα τα στελέχη του ομίλου καθώς όλα τα παραπάνω είναι πρωταρχικός στόχος της εταιρείας σε όλα της τα ξενοδοχεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβείο αυτό αποκτήθηκε σε μια χρονιά που παρά την αρνητική κοινωνικοοικονομική κατάσταση και τα δυσμενή σχόλια για την Ελλάδα, το προσωπικό έδειξε επαγγελματισμό και προσέφερε απρόσκοπτα την πατροπαράδοτη Κρητική φιλοξενία.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο