Τα νέα των μελών μας

ΑΙΡΟΤΕΛ: Παραλία Μαβίλη – Όαση στην καρδιά της πόλης

undefined

 

Το ξενοδοχείο «Αλέξανδρος» ανυψώνει –κυριολεκτικά- την απόλαυση στο κέντρο της Αθήνας: Σας καλωσορίζουμε στην «Παραλία Μαβίλη», μια πρωτοποριακή ιδέα που υλοποιήθηκε με μοναδικό τρόπο.    

Το roof garden του «Αλέξανδρος», μετά από εργασίες που διήρκεσαν έξι μήνες, μεταμορφώθηκε σε μια υπέροχη παραλία με εκπληκτική θέα στο λόφο του Λυκαβηττού. Η «Παραλία Μαβίλη» προσφέρει μια σειρά ανέσεων στους ένοικους του ξενοδοχείου αλλά και τους επισκέπτες, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν: Ξαπλώστρες, παροχή ρεύματος με πρίζες και θύρες USB, δωρεάν σύνδεση στο internet, άνετα daybeds με αποκλειστικό minibar και τηλεόραση, και φυσικά υπηρεσίες εστίασης.

undefined

 

Στο σκιασμένο, πλακοστρωμένο χώρο κάτω από την βουκαμβίλια, λειτουργεί η ταβέρνα της παραλίας. Τα πετρόκτιστα πεζούλια και η άμμος δημιουργούν ένα καλαίσθητο, νησιώτικο περιβάλλον που μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας, αλλά και το ποτό ή κάποιο από τα πολλά cocktail. Όλες οι φάσεις τις ημέρας είναι κατάλληλες, από τις ώρες που μπορείτε να χαρείτε τον ήλιο και τη δροσιά της πισίνας, μέχρι το εκπληκτικό φως της δύσης. 

undefined

 

Αυτός ο πρωτότυπος χώρος, είναι ιδανικός για ένα ευρύ φάσμα openair εκδηλώσεων που κυμαίνονται από τα ιδιωτικά events έως τα εταιρικά happenings, πάντα με εξατομικευμένη προσέγγιση που ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες και επιθυμίες.

Στην «Παραλία Μαβίλη», θα περπατήσετε στην άμμο, στην καρδία της πόλης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο