Τα νέα των μελών μας

ΑΙΑ: Routes Europe 2015: Οι αεροπορικές εταιρείες ψηφίζουν το αεροδρόμιο της Αθήνας!

undefined

 

Νέα ευρωπαϊκή «πρωτιά» για το αεροδρόμιο της Αθήνας:

Στη μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου των αερομεταφορών «ROUTES Europe 2015», το αεροδρόμιο της Αθήνας κατέκτησε με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών την πρώτη θέση στην κατηγορία του (4-20 εκ. επιβάτες) για την ολοκληρωμένη υποστήριξη που προσφέρει στις αναπτυξιακές δραστηριότητές τους.

Στον πολύ σημαντικό θεσμό των ROUTES, οι αεροπορικές εταιρείες αξιολογούν τα προγράμματα υποστήριξης των αεροδρομίων που ανταποκρίνονται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη νέων δρομολογίων και την ενδυνάμωση της παρουσίας τους στην τοπική αγορά.

undefined

H Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις αεροπορικές εταιρείες, που για μια ακόμα φορά μας ξεχώρισαν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με την ψήφο και την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους.

Παρέχοντας πρωτοποριακά και ολοκληρωμένα προγράμματα αεροδρομιακού μάρκετινγκ, τόσο κατά τη μακρά περίοδο της κρίσης, όσο και τώρα που η αεροπορική αγορά σαφώς ανακάμπτει, συνεργαζόμαστε στενά με τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, προβάλλοντας παράλληλα συστηματικά τον προορισμό μας, την Αθήνα.

Η φετινή καμπάνια μας, με τον τίτλο «Tailor made aviation marketing», εκφράζει την προσπάθειά μας να προβλέπουμε τις ανάγκες της κάθε αεροπορικής εταιρείας και να προσαρμόζουμε αντίστοιχα τη στρατηγική μας έτσι ώστε να υποστηρίζουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα αναπτυξιακά σχέδια και τη δραστηριότητά τους στην αγορά μας.»

Τα φετινά Routes Europe πραγματοποιήθηκαν στο Αμπερντίν της Σκωτίας, στις 12-14 Απριλίου.

Στον θεσμό αυτό, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι το πιο πολυβραβευμένο αεροδρόμιο παγκοσμίως, με 14 διακρίσεις σε 11 χρόνια.

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο