Τα νέα των μελών μας

ΑΙΑ: Routes Europe 2014: Νέα διεθνής διάκριση από τις αεροπορικές εταιρείες για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

 

Με μία ακόμη διεθνή αναγνώριση για το αεροδρόμιο της Αθήνας ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου των αερομεταφορών “ROUTES Europe 2014” (Μασσαλία, 6-8 Απριλίου). Οι αεροπορικές εταιρείες βράβευσαν και φέτος το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στην κατηγορία επιβατικής κίνησης 4-20 εκ., σε αναγνώριση της συνεχούς δυναμικής υποστήριξης που προσφέρει στις αναπτυξιακές προσπάθειές τους.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι το πιο πολυβραβευμένο αεροδρόμιο παγκοσμίως στον πολύ σημαντικό θεσμό των ROUTES, όπου οι αεροπορικές εταιρείες αξιολογούν τα προγράμματα υποστήριξης των αεροδρομίων που ανταποκρίνονται με τον πιο εύστοχο τρόπο στις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη νέων δρομολογίων ή τη διατήρηση υφιστάμενων.

Αναφερόμενη στη νέα διάκριση του αεροδρομίου, η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις αεροπορικές εταιρείες για την επιβράβευση της προσπάθειάς μας να συμβάλουμε αποφασιστικά στην τόνωση της αεροπορικής αγοράς της Αθήνας και την ενίσχυση της ελκυστικότητάς της. Μετά από μια μακρά περίοδο κατά την οποία η κρίση επηρέασε έντονα και την αεροπορική αγορά, προχωρούμε μαζί και είμαστε ήδη σε πορεία ανάκαμψης. Την προηγούμενη χρονιά επιτεύχθηκε συγκράτηση της μείωσης της κίνησης, ενώ, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014, η μέση αύξηση της κίνησης άγγιξε το 9%. Οι πρώτες αυτές ενδείξεις ανάκαμψης στο ξεκίνημα της χρονιάς, συνοδεύονται από πολύ θετικά μηνύματα για τη συνέχεια.»

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο