Τα νέα των μελών μας

ΑΙΑ: Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών στα Google Street View & Indoor Maps!

undefined

 

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έγινε το πρώτο αεροδρόμιο στην Ελλάδα που προσφέρει περιήγηση εικονικής πραγματικότητας στους χώρους του αεροδρομίου στο Google Street View και στα Ιndoor Μaps, παρέχοντας έτσι στους ταξιδιώτες περισσότερες πληροφορίες και πλεονεκτήματα όταν ταξιδεύουν. Διερευνώντας τις πραγματικές ανάγκες των ταξιδιωτών αλλά και τις αναδυόμενες τεχνολογικές τάσεις, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών παρουσιάζει τις νέες αυτές δυνατότητες επικοινωνίας, που αντανακλούν τη στρατηγική επιλογή του να εντοπίζει και να υλοποιεί νέες καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές. 

  • Με το Googleindoormap δίνεται πλέον η δυνατότητα στους ταξιδιώτες να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου βρίσκοντας τα σημεία που τους ενδιαφέρουν και είναι απαραίτητα για το ταξίδι του, όπως είναι τα σημεία ελέγχου των εισιτηρίων (Check – in), τις πύλες αναχώρησης, τα εμπορικά καταστήματα κ.α. 
  • Επίσης, μπαίνοντας στο StreetView, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει στους χρήστες, τη δυνατότητα εξερεύνησης και περιήγησης στους χώρους του αεροδρομίου, με  φωτογραφίες 360 μοιρών σε υψηλή ανάλυση και αισθητική. 

undefined

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων υπηρεσιών, ο κ Γιώργος Δημητριάδης, Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Συστημάτων Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, δήλωσε:

«Σημαντική ιδιαιτερότητα των αεροδρομίων είναι ο πολύ περιορισμένος χρόνος που έχουν συνήθως οι επιβάτες σε σχέση με την πληθώρα των παρεχόμενων υπηρεσιών και των προσφερόμενων προϊόντων. Το χαρακτηριστικό αυτό καθιστά επιτακτική την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν οι επιβάτες ή και οι επισκέπτες να ενημερωθούν εύκολα και γρήγορα γι’ αυτά που τους ενδιαφέρουν πραγματικά, μέσα από κανάλια επικοινωνίας με τα οποία είναι εξοικειωμένοι να χρησιμοποιούν, όπως είναι το Google Maps και το Street View.» 

undefined

Από την πλευρά της Google η κ. Magdalena Filak, Programme Manager, τόνισε: 

«Είτε θέλετε να εξερευνήσετε χώρους ή μέρη που οι περισσότεροι από μας δεν θα επισκεπτόμασταν αλλιώς, το Street View σας δίνει την δυνατότητα να περιηγηθείτε μέσω της εικονικής πραγματικότητας σε αυτά τα μέρη. Έχουμε συνεργαστεί με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για να βοηθήσουμε τους επιβάτες να δουν τους διαδρόμους, τα σημεία ελέγχου εισιτηρίων, το χώρο παραλαβής αποσκευών, τους τερματικούς σταθμούς και τα καταστήματα πριν προσγειωθούν, απευθείας από το κινητό τους, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή. 

Το χάρτη εσωτερικού χώρου του αεροδρομίου μπορείτε να τον δείτε εδώ

Για την εικονική περιήγησή σας στους χώρους του αεροδρομίου πατήστε εδώ  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο