Τα νέα των μελών μας

ΑΙΑ: Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι το «Αεροδρόμιο της Χρονιάς» στην κατηγορία 10-30 εκ. επιβάτες

undefined

 

Μία νέα σημαντική διάκριση για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των βραβείων του αναγνωρισμένου διεθνούς webportal “Air Transport News”, το αεροδρόμιο της Αθήνας βραβεύτηκε ως «Αεροδρόμιο της χρονιάς» (κατηγορία 10-30 εκ. επιβάτες), σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Γενεύη, στις 21 Μαρτίου.

Τα βραβεία του Air Transport News είναι τα μοναδικά που επιβραβεύουν όλους τους κύριους κλάδους και τους ηγέτες του αεροπορικού κλάδου διεθνώς.

undefined

Με αφορμή την τιμητική αυτή βράβευση, ο CEO του αεροδρομίου, Γιάννης Παράσχης, δήλωσε:

“Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η νέα κορυφαία διάκριση του αεροδρομίου μας στο πλαίσιο των βραβείων του AirTransportNews. Το 2014 υπήρξε μια χρονιά θεαματικής ανάπτυξης για την κίνηση του αεροδρομίου, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον. Επιχειρώντας μέσα στη γενικότερη μακροοικονομική κρίση στην Ελλάδα, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις, να προστατέψει το επιχειρηματικό μοντέλο του και να συνεχίσει να δημιουργεί αξία σε όλα τα επίπεδα. Κλειδί σε αυτή την προσπάθεια θεωρούμε ότι υπήρξε η στοχευμένη πολιτική κινήτρων μας για την ενίσχυση της αεροπορικής κίνησης, καθώς και οι δράσεις που αναλαμβάνουμε κάθε χρόνο για την τόνωση της ελκυστικότητας της Αθήνας ως τουριστικού προορισμού.

Παράλληλα, η δεδομένη ικανότητα του ανθρώπινου δυναμικού μας να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται στις εκάστοτε συνθήκες, είναι το βασικό στοιχείο που βοήθησε τον οργανισμό μας να ξεπεράσει με ασφάλεια και με έμπρακτα αποτελέσματα την περίοδο της κρίσης. Η συγκεκριμένη διάκριση του Air Transport News είναι λοιπόν μια ακόμα σημαντική τιμητική αναγνώριση για τους ανθρώπους του ΔΑΑ και ευρύτερα της αεροδρομιακής κοινότητάς μας».

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο