Τα νέα των μελών μας

AheadRM: Nέος προμηθευτής για την ταξιδιωτική πλατφόρμα Entrada: W2M

undefined

 

H εταιρεία W2M, παλαιότερα γνωστή ως Nt Incoming και New Travellers ιδρύθηκε το 2008 και ανήκει στο IBEROSTAR GROUP. Η W2M είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής καταλυμάτων και τουριστικών υπηρεσιών σε περισσότερες από 183 χώρες. Διαχειρίζεται πάνω από 300.000 ακίνητα σε όλο τον κόσμο και κατέχει 20000 απευθείας συμβόλαια. Χρησιμοποιεί τεχνολογία Juniper (συμπεριλαμβανομένων JsonAPI) η οποία παρέχει υπηρεσίες διαμονής σε ξενοδοχείο, μεταφορές, υπηρεσίες εδάφους, εκδρομές και περιηγήσεις. Η βάση δεδομένων των πελατών τους περιέχει περισσότερους από 4000 πελάτες, η οποία αποτελείται από touroperators, ταξιδιωτικούς χονδρέμπορους, ΟΤΑ και ταξιδιωτικά γραφεία. Η W2M παρέχει στους πελάτες είτε API / XML διασύνδεση είτε web περιβάλλον  και έχουν γραφεία στις ακόλουθες 11 χώρες:

SPAIN : Madrid, Barcelona & Costa Brava, Salou & Costa Dorada-Azahar, Benidorm & Costa Blanca, Almeria & Costa del Sol-Costa de la Luz, Mallorca & Menorca, Ibiza, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura.

ANDORRA: Andorra

PORTUGAL: Lisbon, Algarve, Cape Verde

CUBA: La Habana,Varadero, Santiago de Cuba, Trinidad, Cayo Coco

TURKEY: Istanbul, Antalya, Bodrum

EGYPT: Hurghada, Sharm el-Sheikh, Cairo

BULGARIA: Varna

MALTA: Is-Swieq

USA: Orlando

DUBAI: Dubai

CAPE VERDE : Sal, BoaVista 

undefined

Η W2M δραστηριοποιείται σε τρεις επιχειρησιακούς τομείς: Aποτελεί τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο τουριστικό οργανισμό εισερχομένου τουρισμού (DMC) στην Ισπανία, ταξιδιωτικός προμηθευτής με  πάνω από 265.000 ακίνητα σε όλο τον κόσμο, τα οποία  διανέμονται μέσω API ή webinterface, καθώς και  κορυφαίος ταξιδιωτικός πράκτορας στην Ισπανία για μεσαίους και μακρινούς προορισμούς που προμηθεύει τα πακέτα του στην Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ιταλία. 

Θα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα  της εταιρείας τους: www.w2m.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο