Τα νέα των μελών μας

AheadRM: Νέος προμηθευτής αυτοκινήτων στο δίκτυο της Entrada, Carnect

undefined

 

Καθώς το δίκτυο συνεργατών της πλατφόρμας Entrada συνεχώς αυξάνεται, με υπερηφάνεια θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την Carnect, προμηθευτής αυτοκινήτων, τα προϊόντα της οποίας  είναι τώρα διαθέσιμα στην Entrada. 

Παρακάτω θα βρείτε ένα σύντομο προφίλ της  εταιρείας:

Η Carnect ιδρύθηκε το 1999 και ανήκει στον Όμιλο Hotelbeds από το 2007. Η εταιρεία επονομάστηκε  Carnect το 2014 στα πλαίσια μιας ευρύτερης αναδιαμόρφωσης των δραστηριοτήτων της. Είναι πλέον μια καθαρά  B2B επιχείρηση, η οποία επικεντρώνεται 100% στην παροχή εξατομικευμένων τεχνολογικών λύσεων και προϊόντων που βοηθούν τους συνεργάτες της να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στον τομέα ενοικίασης αυτοκινήτων.

Η Carnect συνεργάζεται με περισσότερους από 500 παγκόσμιους και τοπικούς προμηθευτές αυτοκινήτων, παρέχοντας σε κάθε πελάτη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και ανταγωνιστική τιμολόγηση. Η μεγάλη γκάμα σε  τύπους  αυτοκινήτων  εκτείνεται από  χαμηλού έως υψηλού κόστους αυτοκίνητα. Επιπλέον, η ενσωμάτωση  πολλαπλών προμηθευτών στην Carnect εγγυάται μεγαλύτερες πωλήσεις, με περισσότερες από 30% κρατήσεις σε σχέση με αυτές που θα είχες από έναν προμηθευτή.

Τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά της Carnect είναι οι προνομιακές σχέσεις της με τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων για την απόκτηση της πιο συμφέρουσας λύσης, από πλευράς κοστολόγησης και  διαθεσιμότητας προϊόντων. Οι δικές της ευέλικτες τεχνολογικές πλατφόρμες  διευκολύνουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση  της σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης, καθώς και η κορυφαία υποστήριξη πελατών 24/7, η οποία ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες των πελατών της, είναι τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν μοναδική στον επιχειρηματικό τομέα της.

Ανεξάρτητα από το αυτοκίνητο ή τον προορισμό, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ολόκληρη η γκάμα αυτοκινήτων της Carnect καλύπτεται με τη σφραγίδα πιστοποιήσεως της Carnect που πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων. Συνεργάζεται μόνο με παρόχους αυτοκινήτων που ανταποκρίνονται στα αυστηρά πρότυπα, παρέχοντας στην Carnect μια σειρά πελατών με κάτω από 1% ποσοστό αποτυχιών στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο