Τα νέα των μελών μας

AheadRM: Νέο λογισμικό διασύνδεσης HotelsPro (Coral ΑPI) διαθέσιμο στο δίκτυο της Entrada

undefined

 

 

Καθώς η τουριστική πλατφόρμα Entrada διαρκώς αναβαθμίζεται, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Hotels Pro, παγκόσμιος προμηθευτής ξενοδοχείων, ενσωματωμένος στην πλατφόρμα Entrada, έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός λογισμικού προγράμματος, το επονομαζόμενο Coral. Συγκεντρώνοντας και διαμοιράζοντας το παγκόσμιο απόθεμα  από συμβεβλημένα ξενοδοχεία που ανήκουν στη βάση δεδομένων της το ολοκαίνουργιο CoralAPI επιτρέπει στους πελάτες να αναζητούν και να πραγματοποιούν κρατήσεις στα καλύτερα διαθέσιμα ξενοδοχεία με τις χαμηλότερες τιμές ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τα σφάλματα κράτησης και τις αποκλίσεις των τιμών.

Παρέχοντας απλή πρόσβαση σε περίπλοκα δεδομένα με ομαλή ενσωμάτωση και μνήμη cache με υψηλή ακρίβεια στις τιμές και τη διαθεσιμότητα, το Coral δεν περιορίζει τα αποτελέσματα αναζήτησης. Το νέο API, όντας πιο γρήγορο και ευέλικτο από ποτέ, σε συνδυασμό  με τα μοναδικά  χαρακτηριστικά του, όπως το πλεονέκτημα των τιμών χονδρικής, τη λειτουργία του ελέγχου διαθεσιμότητας, την αναζήτηση με έναν ή  πολλαπλούς κωδικούς ξενοδοχείων, με γεωγραφική θέση και προορισμό,  έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται πολλαπλά θέματα ταυτόχρονα, αφαιρώντας την πολυπλοκότητα των υλοποιήσεων τρίτων συστημάτων. Με την ικανότητά του να διαχειρίζεται μέχρι και δισεκατομμύρια κλήσεις API (μηνιαία), το  Coral  εφιστά την προσοχή στην κατανεμημένη αρχιτεκτονική του που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αποτυχίας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου ΑPI συνοψίζονται παρακάτω: 

* 1 δευτερόλεπτο μέσο χρόνο απόκρισης 

* Το 95% των αιτήσεων  δέχεται απάντηση μέσα σε 6 δευτερόλεπτα 

* Υψηλή αξιοπιστία cache 

* Διατίθεται ενιαίο ξενοδοχείο, πολλαπλά ξενοδοχεία, προορισμοί και γεωγραφικές αναζητήσεις 

* Πολιτική ακύρωσης στις απαντήσεις αναζήτησης (σύμφωνα με τον προμηθευτή) 

* Απαιτείται βήμα προμήθειας για την ελαχιστοποίηση πιθανών σφαλμάτων κράτησης 

* 500K + απογραφή ξενοδοχείων και εικόνες υψηλής ποιότητας 

* Στατικές μεταφράσεις δεδομένων σε 26 γλώσσες. (Πεδία όπως όνομα ξενοδοχείου, όνομα προορισμού και πεδία ονόματος περιοχής) 

* Staticapi για δυναμική ενημέρωση του αποθέματος 

* Υπηρεσία χαρτογράφησης βάσει του αποθέματός σας 

Ελπίζουμε να απολαύσετε το νέο API!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο