Τα νέα των μελών μας

AheadRM: Επιτυχημένη η παρουσία της AheadRM στην Εmitt

undefined

 

Η συμμετοχή της AheadRM στην Emitt 2017 υπήρξε και πάλι επιτυχημένη και ενίσχυσε ακόμα πιο πολύ την παρουσία της στην Τουρκική τουριστική βιομηχανία.

εταιρεία επέδειξε καινοτόμες ταξιδιωτικές τεχνολογικές λύσεις, όπως είναι η Entrada CRS

Η Emitt που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ 26 και 29 Ιανουάριου 2017, επέτρεψε στην AheadRM να δημιουργήσει μια ισχυρή πλατφόρμα για να γνωρίσει νέους πελάτες, και της έδωσε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με υφιστάμενους πελάτες και να συζητήσει μαζί τους θέματα που θα μπορούσαν να προκύψουν στη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Η AheadRM παρουσίασε τις ταξιδιωτικές τεχνολογικές λύσεις σε διάφορους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας (ξενοδόχων, ταξιδιωτικών πρακτορείων, DMCs, tour operators και ΟΤΑ) συζήτησε μαζί τους τα πλεονεκτήματα των λύσεων της πλατφόρμας Entrada, καθώς και οι διάφορες άδειες που μπορούν να αποκτήσουν ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής τους.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο