Τα νέα των μελών μας

AheadRM: Αναβαθμισμένες δυνατότητες δικτύωσης μέσω της της Entrada ταξιδιωτικής πλατφόρμας

undefined

 

AheadRM με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι έχει αναβαθμίσει την έννοια της δικτύωσης μέσω της Entrada, προσφέροντας νέες δυνατότητες στους χρήστες της πλατφόρμας. Η δυνατότητα δικτύωσης στην Entrada προσφέρει πρωτοφανείς ευκαιρίες για όσους θέλουν να προωθήσουν περαιτέρω την εταιρεία τους και τα προϊόντα τους. Δίνεται, επομένως στους επαγγελματίες του τουρισμού η δυνατότητα να ανακαλύψουν πιθανές συνεργασίες με άλλους χρήστες της Entrada, προκειμένου να επεκτείνουν το δίκτυό τους, είτε για την πώληση των προϊόντων τους (αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μεταφορές κ.λπ.) είτε για την προμήθεια περισσότερων προϊόντων. Επιπλέον, αυτομάτως έχουν την ευκαιρία να διαφημιστούν σε ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο πάνω από 70 επαγγελματιών ταξιδιωτικών πρακτόρων, Τour operators και DMCs σε παγκόσμιο επίπεδο. 

undefined

Γίνετε μέλος σήμερα στο δίκτυο της Entrada για να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της δικτύωσης που η πλατφόρμα μπορεί να σας προσφέρει, καθώς και το πλεονέκτημα της σύνδεσης με άλλους χρήστες που μπορεί να γίνουν οι δικοί σας πελάτες, καθώς και οι δικοί σας προμηθευτές.

undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο