Τα νέα των μελών μας

Ahead RM: Βest Value Hotels από την Tourico

undefined

 

Η Ahead RM σε συνεργασία με τον προμηθευτή της Tourico Holidays παρουσιάζει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Entrada μια νέα δυνατότητα: Tα  Best  Value Hotels.

Η Tourico Holidays, είναι γνωστό ότι παρέχει στους πελάτες και τους προμηθευτές της την ευχέρεια να κάνουν κρατήσεις με τα καλύτερα δυνατά εργαλεία κρατήσεων. Πλέον, όμως ενισχύει τη διαδικασία των ηλεκτρονικών κρατήσεων και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να λαμβάνουν αποτελέσματα  για ξενοδοχεία  τα οποία συνδυάζουν καλή τοποθεσία σε μια λογική τιμή. 

undefined

Η νεοσυσταθείσα δυνατότητα της Best Value Hotels θα οριστεί με μια σημαία στα αποτελέσματα της αναζήτησης, η οποία  θα παρουσιάζεται τη στιγμή που οι χρήστες θα ταξινομούν τα αποτελέσματα της αναζήτησής τους. Αυτό το χαρακτηριστικό θα επιτρέψει σε επαγγελματίες του τουρισμού να ξοδεύουν λιγότερο χρόνο ερευνώντας τα ξενοδοχεία και περισσότερο χρόνο εξυπηρετώντας τους πελάτες τους.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο