Τα νέα των μελών μας

Ahead RM: Νέος προμηθευτής Entrada – MTS City Breaks

undefined

 

MTS CITY BREAKS είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής διαδικτυακών ξενοδοχειακών καταλυμάτων, ενοικιάσεων αυτοκινήτων, μεταφορών και εκδρομών. Προσφέρει τις υπηρεσίες της αποκλειστικά σε τουριστικά γραφεία και οργανισμούς.

Σήμερα, η εταιρεία MTS CITY BREAKS αποτελείται από  μια ομάδα επαγγελματιών  υψηλών δυνατοτήτων  και πολυετούς εμπειρίας  που θέτει νέα στάνταρ  στον τομέα των υπηρεσιών, προσφέροντας τα ακόλουθα σε συνεχή βάση: 

  • Πάνω  από 98,000 ξενοδοχεία, εκ των οποίων το 65% βρίσκεται στην Ευρώπη, το 10% στην Αμερική, το 15%  στην Ασία και το 10% στον υπόλοιπο κόσμο. Τα ξενοδοχεία καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη για κάθε είδους ταξιδιώτη, από οικονομικά καταλύματα μέχρι  ξενοδοχεία πέντε αστέρων και πολυτελή θέρετρα. 
  • Παγκόσμια γεωγραφική κάλυψη σε 6,123 προορισμούς. Αυτό είναι ένα στοιχείο που υποδεικνύει ότι η MTS CITY BREAKS προσφέρει υπηρεσίες στους περισσότερους, αν όχι σε όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς σε παγκόσμια κλίμακα.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο