Τα νέα των μελών μας

Ahead RM: Nέος πελάτης εισέρχεται στο δίκτυο της Entrada: Hoteque

undefined

 

Στα πλαίσια της επέκτασης του δικτύου της Entrada, η Ahead RM καλωσορίζει το νέο μέλος της, Hoteque. O ταξιδιωτικός οργανισμός Hoteque εξειδικεύεται σε ξενοδοχειακά καταλύματα σε πολλές χώρες παγκοσμίως και απευθύνεται αποκλειστικά σε ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Η Hoteque αντιπροσωπεύει μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ξενοδοχεία σε διάφορους προορισμούς για ταξιδιωτικούς πράκτορες με αποκλειστικές προσφορές. Οι κύριοι προορισμοί είναι: Αθήνα, Μύκονος, Σαντορίνη, Κρήτη, Ρώμη, Βενετία, Μιλάνο, Φλωρεντία, Κάπρι, Αμάλφι, Σικελία, Μπαρμπάντος, Βερμούδες, Γαλλική Πολυνησία, Κέιπ Τάουν, Σίδνεϊ, Ντουμπάι, Παρίσι. 

Η ομάδα Hoteque αντιπροσωπεύεται από επαγγελματίες με πολυετή πείρα στην τέχνη της εξυπηρέτησης μεμονωμένων ταξιδιωτών. Η Hoteque έχει πλήρη επίγνωση των ξενοδοχείων που προσφέρουν, της φιλοσοφίας τους και του τρόπου με τον οποίο εξυπηρετούν τους επισκέπτες τους. Η αποστολή της Hoteque είναι να διακρίνει και να παρουσιάσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτών των ξενοδοχείων. Το προσωπικό της Hoteque εργάστηκε σε διευθυντικές θέσεις στα περισσότερα ξενοδοχεία, επομένως πιστεύει ότι η τεχνογνωσία του μπορεί να βοηθήσει έναν μεμονωμένο πελάτη, να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ταξιδιωτών και να εκπληρώσει τις προσδοκίες του. 

Η πλατφόρμα Entrada αποτελεί ένα Κεντρικό Σύστημα Κρατήσεων που διανέμει, εμπορεύεται και διαχειρίζεται προϊόντα τουρισμού, αξιοποιώντας πλήρως τις ευκαιρίες αγοράς (αρχές των κοινοτήτων στην αγορά δικτύωσης) και τα διεθνή πρότυπα (πρότυπα Open Travel Alliance), διεκπεραιώνοντας ταχύτατα την κατάσταση πολλοί-προς-πολλούς (many-to-many), στην οποία οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν τα προϊόντα ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια μοναδική και πρωτοποριακή υπηρεσία που ενδυναμώνει και διευκολύνει την ανάπτυξη και την επέκταση των δικτύων πωλήσεων και των αλυσίδων εφοδιασμού, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της βιομηχανίας Ταξιδιών και των καταναλωτών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο