Τα νέα των μελών μας

Ahead RM: Νέος πελάτη εισέρχεται στο δίκτυο της Entrada: Destino Tours

undefined

 

Το Destino Tours ιδρύθηκε στην Τρίπολη το 1991 από τον Ηλία Παπαδόπουλο και συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του, στον τομέα του εξερχόμενου και εισερχόμενου τουρισμού έως και σήμερα.

Στηριζόμενο στην υψηλή επαγγελματική συνείδηση των μόνιμων συνεργατών του, προσφέρει με συνέπεια και σοβαρότητα μια μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών υπηρεσιών, ικανοποιώντας τις ανάγκες των πελατών.

Διαθέτει on-Line σύνδεση όλες τις αεροπορικές, ακτοπλοϊκές και τουριστικές εταιρείες της Ελλάδας, αλλά και με μεγάλους wholesalers του εξωτερικού.

Επενδύοντας σταθερά στις τουριστικές ανάγκες του σήμερα, ιδρύθηκε το 2015 το Destino Rent a Car προσφέροντας ποιοτικές λύσεις στην ενοικίαση αυτοκινήτων.

Στόχος της Destino Tours, η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με ασφάλεια και οικονομία, οι οποίες συνεχώς βελτιώνονται και ανανεώνονται με γνώμονα τις απαιτήσεις του σήμερα.

Η κάθε επιθυμία σας, είναι για την Destino Tours μια καινούργια πρόκληση!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο