Τα νέα των μελών μας

Ahead RM: Νέα υπηρεσία Entrada – Πρόβλεψη πωλήσεων

undefined

Καθώς η διαδικτυακή πλατφόρμα της εντράδα συνεχώς αναπτύσσεται, πραγματοποιούμε αλλαγές ώστε  η πλατφόρμα μας να γίνει όσο το δυνατό  πιο φιλική προς το χρήστη.

Από σήμερα και στο εξής, στο σημείο όπου φαίνεται το πιστωτικό όριο των sub-affiliate, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να δουν τις μελλοντικές τους κρατήσεις. Αυτό σημαίνει ότι έχουν τη δυνατότητα να δουν την τιμή των επιβεβαιωμένων κρατήσεων των ξενοδοχείων, την τιμή των κρατήσεων που είναι σε εκκρεμότητα (option) καθώς και την τιμή των πτήσεων, των μεταφορών, αυτοκινήτων καθώς και των κρατήσεων των στατικών πακέτων.

undefined

Με αυτό τον τρόπο, οι χρήστες θα μπορούν να προβλέψουν το μελλοντικό τους συνολικό εισόδημα  σε σχέση με το πιστωτικό όριο που τους προσφέρεται.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο