Τα νέα των μελών μας

Ahead RM: Νέα Ρύθμιση Entrada

undefined

Η ENTRADA, μέσω της συνεχούς εξέλιξης των λειτουργιών της, δίνει πλέον την δυνατότητα  μια νέας ρύθμισης προκειμένου, ώστε να προσφέρει στον χρήστη μια αναβαθμισμένη μηχανή αναζήτησης, η οποία θα παρέχει περισσότερες γεωγραφικές επιλογές.

Με την συγκεκριμένη προσθήκη, θα έχετε την επιλογή να περιορίσετε τις αναζητήσεις στο προϊόν σας σε μία η περισσότερες χώρες. Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να ενεργοποιήσετε και να διαχειριστείτε την νέα ρύθμιση μέσω του διαχειριστικού περιβάλλοντος του Ι-frame.

Η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι ειδικά σχεδιασμένη για εταιρείες εισερχόμενου τουρισμού οι οποίες δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένη γεωγραφική χώρα (ή χώρες).

Έχετε την δυνατότητα να εισάγετε όλους τους κωδικούς χωρών για  τις οποίες επιθυμείτε να περιορίσετε τις αναζητήσεις του προϊόντος, χωρίζοντας αυτές με κόμμα. Αυτή η δυνατότητα στοχεύει στην μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις  εξειδικευμένες αναζητήσεις και στην παρουσίαση ακριβέστερων αποτελεσμάτων. Η ρύθμιση είναι σχεδιασμένη για να διευκολύνει την  καθημερινή σας εργασία μέσω της πλατφόρμας και  να εκτελείτε τις αναζητήσεις  σας πιο γρήγορα και αποδοτικά.

undefined

Η ρύθμιση προς το παρόν, είναι εφαρμόσιμη σε όλα τα προϊόντα εκτός από τις  ΠΤΗΣΕΙΣ  και ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την ενεργοποίηση της, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο