Τα νέα των μελών μας

Ahead RM: Νέα Εταιρική Διεύθυνση

undefined

Η Ahead RM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την Δευτέρα 18/1/2016 η εταιρεία λειτουργεί από τα νέα της γραφεία στην Καλλιθέα.

Η εταιρεία μας εξελίσσεται συνεχώς, παρά τις δυσκολίες, σε μια νέα εποχή με δυναμικό  προσωπικό, προσφέροντας λύσεις στον κλάδο του επαγγελματικού τουρισμού.

Αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, ώστε να διαθέτουμε στους πελάτες μας αποτελεσματικά εργαλεία & γνώσεις, και να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων και την άμεση εξέλιξη τους στον χώρο του τουρισμού. Η εταιρική μας φιλοδοξία είναι να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην συνολική ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στις νέες μας εγκαταστάσεις.

Η νέα μας διεύθυνση

Λεωφόρος Συγγρού 188, Καλλιθέα, 176 71, Αθήνα

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο