Τα νέα των μελών μας

Ahead RM: H Entrada καλωσορίζει στο δίκτυο της το ταξιδιωτικό οργανισμό Key Tours

 

 

undefined

Η πλατφόρμα της Entrada πλέον παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες της να κάνουν κρατήσεις εκδρομών και διακοπών μέσω του ταξιδιωτικού οργανισμού Key Tours.

Το 1963, μια σειρά από κορυφαίους Έλληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν ένα φορέα με σκοπό την οργάνωση ποιοτικών εκδρομών και κρουαζιέρων σε αξιοθέατα, σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση. Κατά τη διάρκεια των ετών, η Key Tours έχει οργανώσει εκδρομές για τους εκατοντάδες Έλληνες και ξένους τουρίστες.

Σήμερα, η Key Tours εξακολουθεί να διοικείται από μερικούς από τους ιδρυτές της. Επίσης, από την ίδρυσή της το 1960 αποτελεί τον  αποκλειστικό  προμηθευτή εκδρομών και περιηγήσεων για την American Express International και για την Carlson Wagonlit Travel.

Εξυπηρετεί πάνω από 60.000 επισκέπτες στην Ελλάδα ετησίως, προσφέροντας 20 οργανωμένες εκδρομές και πολυάριθμες άλλες σε εξατομικευμένη βάση. Η Key Tours διανέμει τις εκδρομές της μέσω 500 συμβεβλημένων πρακτόρων και μέσω 100 ξενοδοχείων. Η εταιρεία λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 16 ώρες την ημέρα και έχει εννέα άτομα  προσωπικό πλήρους απασχόλησης. Επίσης λειτουργεί ένα σύγχρονο σύστημα κρατήσεων που επιτρέπει στους υπαλλήλους να ελέγχουν τη διαθεσιμότητα και να κάνουν κράτηση κατά την διάρκεια μιας ζήτησης μέσω τηλεφώνου. Επιπλέον προετοιμάζει μια υπερσύγχρονη ιστοσελίδα που θα επιτρέψει στους πράκτορες και τους μεμονωμένους πελάτες να κάνουν κράτηση για εκδρομές  σε 24ωρη βάση.

O κύριος στόχος της Key Tours είναι να προσφέρει, εκτός από τις δικές της οργανωμένες εκδρομές, παρόμοιες εκδρομές σε όλη την Ελλάδα που διοργανώνονται σε τοπικό επίπεδο από επιλεγμένους προμηθευτές με βασικό γνώμονα την ποιότητα και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην πρότυπα ποιότητας των υπηρεσιών. Η Key Tours προσφέρει για τις εκδρομές της πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν με φιλικούς οδηγούς, προσεκτικά επιλεγμένα πολύγλωσσους ξεναγούς και μια ποικιλία από μοντέρνα ή παραδοσιακά ξενοδοχεία στην Αθήνα και την ενδοχώρα. Οι περισσότεροι από τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και τους υπαλλήλους της έχουν εργαστεί με για την KeyTours εδώ και αρκετά χρόνια, ίσως και δεκαετίες!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο