Τα νέα των μελών μας

Ahead RM: Guntur Turizm: Νέος πελάτης εισέρχεται στο δίκτυο της Entrada

undefined

 

Η Guntur Turizm είναι ένας τουριστικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 2014 στην Τουρκία και είναι μέλος του Gündoğanlar Grup ( Gundoganlar Group).

Ο Guntur Turizm είναι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στην Τουρκία τις τελευταίες δεκαετίες και διατηρεί συνεργασίες με όλες τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες της Τουρκίας και της Σαουδικής Αραβίας, και εταιρείες που εξυπηρετούν τις θαλάσσιες μεταφορές και τις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων στην Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν και το εξωτερικό.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι οι ακόλουθες:

1. Αεροπορικά εισιτήρια
2. Aτομικά ταξιδιωτικά πακέτα
3. Κρατήσεις ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μεταφορές.

Η Guntur Turizm έχει μέχρι σήμερα κύριο μέλημα τη υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες του, εστιάζοντας στις ανάγκες των πελατών και στις τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν όλους τους τομείς του τουρισμού, καθώς και να προσφέρει καινοτόμες ιδέες, έτσι ώστε να ανανεώνεται συνεχώς ως οργανισμός.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο