Τα νέα των μελών μας

Ahead RM: Eπιτυχημένη η παρουσία της AHEAD RM στην Greek Tourism Expo 2016

 undefined

 

H συμμετοχή της εταιρείας ΑHEAD RM  στην Eλληνική Έκθεση  Τουρισμού, Greek Tourism Expo 2016 στέφθηκε και πάλι με επιτυχία και καθιέρωσε την παρουσία της στην τουριστική βιομηχανία. Επιδεικνύοντας καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις στον τομέα του τουρισμού όπως είναι το σύστημα  Entrada CRS, Entrada ERP και Entrada CRM καθώς και η πρωτοποριακή τεχνολογία Entrada 3D σχετικά με τις εφαρμογές της 3D εκτύπωσης στον χώρο της τουριστικής βιομηχανίας. 

Η Ελληνική Έκθεση τουρισμού έδωσε τη δυνατότητα στην Ahead rm να δημιουργήσει μια ένα πρόσφορο έδαφος για να συναντήσει πιθανούς μελλοντικούς πελάτες, να συνομιλήσει με υπάρχοντες πελάτες για να συζητήσει μαζί τους θέματα που πιθανότατα προκύπτουν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

undefined

Η Ahead RM ομάδα παρουσίασε τις λύσεις της ταξιδιωτικής  τεχνολογίας σε διάφορους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας (στο τομέα των ξενοδόχων, ταξιδιωτικών πρακτορείων, DMCs, τουριστικών πρακτόρων) συζήτησε μαζί τους τα πλεονεκτήματα των λύσεων της πλατφόρμας Entrada, καθώς και τις διάφορες άδειες μπορούν να λάβουν, ανάλογα με το μέγεθος και τα  προϊόντα  της εταιρείας.

undefined

Η ομάδα Ahead RM σε συνεργασία με 3D Lino του ομίλου Lino παρουσίασε επίσης καινοτόμες λύσεις 3d printing που μπορούν να εφαρμοστούν στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού. Οι επισκέπτες μας ήταν πολύ εντυπωσιασμένοι από την επίδειξη της διαδικασίας της 3εκτύπωσης αρχιτεκτονικών σχεδίων και αγαλματιδίων- σουβενίρ που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.