Τα νέα των μελών μας

Ahead RM: Entrada: Νέα Αναλυτικά Στατιστικά και Γραφήματα

 undefined

 

Η ενημερωμένη έκδοση του διαχειριστικού τμήματος της Entrada παρέχει περισσότερες δυνατότητες από την άποψη των αναλυτικών στατιστικών και γραφημάτων. Οι χρήστες της Entrada μπορούν τώρα να συλλέξουν περισσότερες πληροφορίες (data intelligence), να εξάγουν υπολογιστικά φύλλα (Excel sheets), τα οποία μπορούν να διαχειριστούν  με όποιο τρόπο επιθυμούν και να δημιουργήσουν  οικονομικές αναλύσεις.

Οι νέες δυνατότητες που δίνει το τμήμα διαχείρισης της πλατφόρμα Entrada είναι πολυάριθμες. Ο χρήστης  μπορεί να συλλέξει δεδομένα για το δίκτυο του, τα  οποία περιλαμβάνουν τις αναζητήσεις, τον αριθμό των  συνδέσεων, καθώς και τον αριθμό των κρατήσεων. 

undefined

Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να δει ο χρήστης  το σύνολο των εσόδων ανά κρατήσεις αγοραστή και προμηθευτή.

Στο παρακάτω γράφημα, τα έσοδα μπορούν να εμφανιστούν ανά νόμισμα και ανά όγκο (συνολικός αριθμός των κρατήσεων) για τα τελευταία 3 χρόνια. 

undefined

 
Επιπλέον, μπορείτε να δείτε ένα γράφημα πίτας για κρατήσεις σύμφωνα με τις ακόλουθες κατηγορίες: 

Προϊόν / Προμηθευτής 

undefined
 

Τα παραπάνω διαγράμματα πίτας  παρέχουν τη δυνατότητα για  κατανομή των κρατήσεων  για κάθε υπηρεσία που προσφέρεται από την εταιρεία σας και ανά προμηθευτή.

Ενότητα Γραφημάτων

Επιπλέον, στο τμήμα των γραφημάτων, ο χρήστης μπορεί να εξάγει χρήσιμα στοιχεία σχετικά με τις κρατήσεις  του δικτύου του για κάθε ξενοδοχείο, για τα πακέτα και της εκδρομές του, τις μεταφορές, την ενοικίαση  αυτοκινήτου, τις  πτήσεις καθώς και στατιστικά στοιχεία. Ο χρήστης μπορεί να εξάγει τα παραπάνω στοιχεία, είτε σε μορφή PDF, είτε σε φύλλο Excel, ώστε να μπορεί να διαχειριστεί τα δεδομένα με οποιοδήποτε επιθυμητό τρόπο.

  
Υπολογιστικά φύλλα αναφορές πιστωτικού ορίου

Τέλος, στην ενότητα των αναφορών, οι χρήστες μπορούν να δουν αναλυτικά όλους τους αγοραστές τους, να κάνουν εξαγωγή μιας λίστα Excel με αυτούς και να διαχειριστούν το πιστωτικό τους όριο.

Ένα ισχυρό εργαλείο για κάθε επιχείρηση

Συνολικά, τα οφέλη που το τμήμα διαχείρισης της Entrada μπορεί να προσφέρει είναι το γεγονός ότι είναι εύκολα διαχειρίσιμο από κάθε χρήστη και μπορεί να πάει κάθε επιχείρησή στο χώρο του τουρισμού ένα βήμα μπροστά! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο