Τα νέα των μελών μας

Ahead RM: Eλληνικές εσωτερικές πτήσεις από Aegean Airlines και Olympic Airways είναι τώρα διαθέσιμες μέσω του ΜyFareBox από την Μystifly και την Εntrada!

undefined

Η πλατφόρμα Entrada, μέσω της συνεργασίας της με την κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα Μy Fare Box που εκδίδει αεροπορικά εισιτήρια για λογαριασμό της εταιρείας Mystifly, θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί κρατήσεις για τις εσωτερικές ελληνικές πτήσεις της Aegean Airlines και της Οlympic Airways.

Οι βασικότεροι προορισμοί στην Ελλάδα για τους οποίους θα εκδίδονται ναύλοι μέσω του My Fare Box και κατ΄ επέκταση μέσω της Εntrada είναι οι ακόλουθοι:

Με πρωταρχικό κόμβο το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και δευτεροβάθμιο κόμβο «Διαγόρας» στη Ρόδο και το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, η Olympic Air θα εκτελεί περίπου 168 πτήσεις ανά ημέρα για 33 συνολικά ελληνικούς προορισμούς: Η Olympic Air έχει απευθείας πτήσεις από / προς Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη, Χανιά, Χίος, Ηράκλειο, Ικαρία, Ιωάννινα, Κάρπαθος, Καλαμάτα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Κω, Κύθηρα Λέρο, Λήμνο, τη Μύκονο, τη Μήλο, τη Μυτιλήνη, τη Νάξο, την Πάρο, την Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, τη Σκιάθο, Σκύρο, Σητεία, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο. Επίσης η Olympic Air έχει απευθείας πτήσεις από / προς Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, Χανιά, Χίος, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Μυτιλήνη, Πάρο, Σάμο, Σαντορίνη, τη Ρόδο και τη Σκύρο. Το αεροδρόμιο της Ρόδου συνδέει με τη Σάμο, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο και την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και την Αστυπάλαια.

undefined    undefined

Μέσα από το My Fare Box, οι πάροχοι των αεροπορικών εισιτηρίων θα έχουν τα ακόλουθα οφέλη:

  • Εξοικονόμηση 20-40%  στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων. 
  • 24×7, 365 ημέρες τον χρόνο  υποστήριξη  σε κρατήσεις, τροποποιήσεις και ακυρώσεις εισιτηρίων.
  • Δυνατότητα  διατήρησης  του  PNR, διαχειρίζοντας την πιθανή απώλεια χρημάτων που συνδέεται με ένα αβέβαιο PNR.
  • Ευκολία πληρωμών με πολλαπλές επιλογές πληρωμής σε πολλαπλά νομίσματα.

Σχετικά  με την Εntrada

Το βασικό προϊόν της εταιρείας είναι η πλατφόρμα  Entrada TM, ένα Κεντρικό Σύστημα Κρατήσεων που διανέμει, εμπορεύεται και διαχειρίζεται προϊόντα τουρισμού, αξιοποιώντας πλήρως τις ευκαιρίες αγοράς (αρχές των κοινοτήτων στην αγορά δικτύωσης) και τα διεθνή πρότυπα (πρότυπα Open Travel Alliance),  διεκπεραιώνοντας ταχύτατα την κατάσταση πολλοί-προς-πολλούς (many-to-many), στην οποία οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν τα προϊόντα ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια μοναδική και πρωτοποριακή υπηρεσία που ενδυναμώνει και διευκολύνει την ανάπτυξη και την επέκταση των δικτύων πωλήσεων και των αλυσίδων εφοδιασμού, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της βιομηχανίας Ταξιδιών και των καταναλωτών.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο