Τα νέα των μελών μας

Aglaida Apartments: Special Olympics Hotel Aglaida

 


Το ξενοδοχείο
AglaidaApartments, που βρίσκεται στην Τσαγκαράδα Πηλίου, ανακοινώνει την συμμετοχή του στον ιδιαίτερο θεσμό Special Olympics και ειδικότερα στο πρόγραμμα «Πόλις – Αμφιτρύων», το οποίο προσφέρει την ευκαιρία στις τοπικές κοινωνίες των πόλεων που συμμετέχουν, να γνωρίσουν το θεσμό, να συναντήσουν από κοντά αθλητές από διαφορετικούς πολιτισμούς, να ακούσουν τις μικρές δικές τους ιστορίες, να αναπτύξουν προσωπικούς φιλικούς δεσμούς μαζί τους και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις.

Στα πλαίσια αυτής της συλλογικής προσπάθειας, το ξενοδοχείο μας ανέλαβε την φιλοξενία της Τσέχικης ομάδας στις εγκαταστάσεις του. Έτσι η ομάδα θα βρίσκεται στην Τσαγκαράδα Πηλίου από την 21η έως και την 24η Ιουνίου, θα ξεναγηθεί στην περιοχή και θα παρακολουθήσει τοπικές εκδηλώσεις και παραδοσιακά δρώμενα.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο