Τα νέα των μελών μας

Aegeo Spa Cactus Royal Spa & Resort: Το Aegeo Spa Cactus Royal Spa & Resort ανάμεσα στους καλύτερους πρεσβευτές υπηρεσιών ευεξίας

undefined

 

Τα World Luxury Spa Awards έχουν στο ενεργητικό τους 9 χρόνια πορείας στην αναγνώριση και επιβράβευση πολυτελών σπα ανά τον κόσμο. Με περισσότερους από 250.000 διεθνείς ταξιδιώτες να ψηφίζουν σε ετήσια βάση με βάση συγκεκριμένα κριτήρια αναφορικά με την παροχή υπηρεσιών, την πολυτέλεια και την παρουσίαση αναδεικνύονται οι νικητές σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό, εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Τα World Luxury Spa Awards 2019 απένειμαν βραβεία σε 25 ελληνικά ξενοδοχεία για τις υψηλές επιπέδου υπηρεσίες ευεξίας που προσφέρουν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ανάμεσά σε αυτά το Aegeo Spa Electra Metropolis Hotel στην Αθήνα διακρίθηκε παγκοσμίως.

Στην κατηγορία των Spasσε νοτιοευρωπαϊκό επίπεδο διακρίθηκαν 7 ξενοδοχεία ανάμεσα τους το Aegeo Spa Cactus Royal Spa & Resort, το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο Luxury Wellness Spa – Regional Winner (southern Europe). Το βραβείο αυτό αποτελεί τιμή για όλους μας και αποτελεί επιστέγασμα της άψογης συνεργασίας των δύο εταιριών Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χαλκιαδάκη και Aegeo Spas ΕΠΕ ιδιοκτησίας κ. Χνάρη Ζαχαρία.

Η επιτυχία της ομάδας σε έναν διαγωνισμό που αποτελεί θεσμό για την βιομηχανία του Spa είναι ένα επίτευγμα που μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά γι’ αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε το προσωπικό υποδοχής του Cactus Royal καθώς και την ομάδα του Aegeo Spa Cactus Royal Spa & Resort.

undefined

Το Cactus Royal Spa & Resort είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης. Σε μια περιοχή με απαράμιλλη ομορφιά, στον παραλιακό δρόμο της Σταλίδας δίπλα στην πιο δημοφιλή παραλία της περιοχής, το πέντε αστέρων Cactus Royal περιμένει για να σας φιλοξενήσει. 

Η αποθέωση της απόλαυσης και η νηφάλια μέθη κορυφώνονται στο πολυτελές, σύγχρονο Spa Center, όπου προσφέρονται ολοκληρωμένες θεραπείες προσώπου & σώματος καθώς και υπηρεσίες ομορφιάς. Η φροντίδα μας επεκτείνεται στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, όπου ολοκληρώνονται οι παροχές τόνωσης και ευεξίας.

Το Spa Center υπόσχεται αναγέννηση και αναζωογόνηση, εφάμιλλες των πιο απαιτητικών Spa του κόσμου.

undefined

Η 24η εξυπηρέτηση από το πολύγλωσσο και φιλικό προσωπικό της ρεσεψιόν, η ευγένεια και άψογη παροχή υπηρεσιών από το προσωπικό καθαριότητας , η φιλοξενία, ο επαγγελματισμός και εξυπηρέτηση από το προσωπικό σε εστιατόρια και μπαρ είναι χαρακτηριστικά της οικογένειας του Cactus Royal για τα οποία είμαστε περήφανοι.

Άψογες, εκλεπτυσμένες και φιλόξενες υπηρεσίες σε συνδυασμό μ’ ένα ονειρεμένο περιβάλλον.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο