Τα νέα των μελών μας

Aegean: Υπενθύμιση για συμμετοχή στο διαγωνισμό που ανακοίνωσε η Star Alliance για την 20η επέτειό της

undefined

 

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα κάνατε εάν κερδίζατε ένα εκατομμύριο μίλια Miles+Bonus*; Θα ταξιδεύατε Business Class; Θα επιλέγατε κάποιο ξενοδοχείο για να απολαύσετε τις διακοπές σας σε μια ηλιόλουστη χώρα, δίπλα στη θάλασσα; Ενώστε τις δυνάμεις σας με τους υπόλοιπους ταξιδιώτες από ολόκληρο τον κόσμο, που συναγωνίζονται ήδη για μία ευκαιρία να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού για την 20η επέτειο της StarAlliance. Απλά μοιραστείτε μαζί μας μία φωτογραφία και μία σύντομη ιστορία για την αγαπημένη σας πολιτιστική εμπειρία, για μία ευκαιρία να γίνετε «εκατομμυριούχος» αεροπορικών μιλιών*. Ωστόσο, θα πρέπει να βιαστείτε, καθώς η προθεσμία για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό λήγει στις 31 Ιουλίου, 2017. 

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι πολύ εύκολη. Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.staralliance.com/mileagemillionaire και, αν δεν είστε ήδη μέλος κάποιου προγράμματος FFP (πρόγραμμα τακτικών επιβατών), εγγραφείτε εύκολα για να λάβετε ηλεκτρονικά τον αριθμό μέλους σας. Στη συνέχεια, ανεβάστε μία εικόνα προφίλ, ή selfie, μαζί με την αγαπημένη σας πολιτιστική εμπειρία. Η ενσωματωμένη φωτογραφική εφαρμογή θα συγχωνεύσει τις δύο εικόνες και θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο μοναδικές σιλουέτες, η μία εκ των οποίων θα χρησιμοποιηθεί για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Στη συνέχεια, περιγράψτε εν συντομία την πολιτιστική σας εμπειρία, αναλύοντας λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά που την έκαναν τόσο μοναδική καθώς και το πώς σχετίζεται με την ευρύτερη θεματολογία της επετειακής εκστρατείας της StarAlliance που αφορά τη σύνδεση ανθρώπων και πολιτισμών. Τέλος, θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για την περίπτωση που η συμμετοχή σας κερδίσει. Ο διαγωνισμός είναι διαθέσιμος και στις εννέα γλώσσες του ιστότοπου της StarAlliance, που περιλαμβάνουν κινέζικα (Απλοποιημένα)/κινέζικα (Παραδοσιακά), αγγλικά, γαλλικά, κορεάτικα, ιαπωνικά, πορτογαλικά και ισπανικά. Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα, από τον εταίρο της 20ης επετείου της StarAlliance, National Geographic, και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017. 

Όλες οι συμμετοχές περνούν από μία σύντομη διαδικασία έγκρισης, κατά την οποία ελέγχονται με βάση την φωτογραφική ποιότητα και άλλα γενικά κριτήρια, όπως καθορίζονται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις του διαγωνισμού. Μόλις εγκριθούν, θα αναρτηθούν στο Χάρτη Πολιτιστικών Εμπειριών της StarAlliance, όπου μπορούν να τις δουν και να αντιδράσουν μαζί τους άλλοι ταξιδιώτες της Συμμαχίας. 

Χιλιάδες μέλη των προγραμμάτων τακτικών επιβατών της Συμμαχίας έχουν ήδη λάβει μέρος στο διαγωνισμό, αναρτώντας τις αγαπημένες τους εμπειρίες, οι οποίες κυμαίνονται από επισκέψεις σε ορισμένα από τα πιο γνωστά μέρη, μέχρι εξερευνήσεις στους πιο απομακρυσμένους προορισμούς του πλανήτη. Από τους δρόμους του Παρισιού μέχρι την Ανταρκτική, και από τα μνημεία της Ρώμης μέχρι τα βάθη των νησιών Γκαλαπάγκος, οι ταξιδιώτες δεν χρειάζεται να ψάξουν αλλού για πολιτισμική έμπνευση. Εμπειρίες από μακρινούς τόπους όπως το Svalbard (το νορβηγικό αρχιπέλαγος που βρίσκεται μεταξύ της ηπειρωτικής Νορβηγίας και του Βόρειο Πόλου) έχουν ήδη αναρτηθεί, και οι επισκέπτες μπορούν να τις βρουν μέσω του νέου Χάρτη Πολιτιστικών Εμπειριών της StarAlliance, στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού. Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο ταξιδιώτες έχουν ήδη επισκεφτεί τον χάρτη. 

Πώς να ξοδέψετε ένα εκατομμύριο μίλια

Τι θα κάνατε αν κερδίζατε ένα εκατομμύριο μίλια;

Με ένα εκατομμύριο μίλια Miles+Bonusαπό την Aegean, μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές με την οικογένεια και τους φίλους σας στην Ελλάδα! Εξαργυρώστε τα εισιτήριά σας online, επιλέξτε ανάμεσα σε 111 διεθνή αεροδρόμια και επισκεφθείτε ένα ή και περισσότερα από τα 21 νησιά του δικτύου μας. Κατά τη διάρκεια των πτήσεών σας μπορείτε να απολαύσετε πολλαπλά προνόμια που θα σας προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία ταξιδιού. Αν οι ιδανικές σας διακοπές περιλαμβάνουν ήλιο και θάλασσα, τότε κλείστε τη διαμονή σας σε ένα από συνεργαζόμενα ξενοδοχεία μας και εξασφαλίστε μια ευχάριστη διαμονή στη χώρα με τα ατελείωτα, γαλαζοπράσινα νερά!

Απολαύστε τα νησιά σαν ντόπιος, και διευκολύνετε τις μετακινήσεις σας, νοικιάζοντας δωρεάν ένα αυτοκίνητο από την Hertz.

Πριν από την πτήση επιστροφής, απολαύστε τα ψώνια σας στα ελληνικά Καταστήματα Duty Free και διατηρήστε ζωντανές τις αναμνήσεις σας! 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο