Τα νέα των μελών μας

Aegean: Θεαματικές εκπλήξεις επιφύλαξε η Aegean στο “Athens Flying Week – Airshow 2014”

 

Η AEGEAN υποστήριξε και φέτος, ως μεγάλος χορηγός, τη Διεθνή Αεροπορική Επίδειξη “Αthens flying week – airshow 2014”, που πραγματοποιήθηκε από 22 έως 28 Σεπτεμβρίου 2014, στο Φάληρο και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Δεκέλειας. (Τατόι)

Το αεροπορικό υπερθέαμα ξεκίνησε την Πέμπτη με την αεροπορική επίδειξη στο Φλοίσβο. Ένα Airbus Α320 της AEGEAN  και ένα DASH8 Q-400 της Olympic Air πέταξαν σε σχηματισμό στο pre-show του «Athens Flying Week-2014». Τα δύο αεροσκάφη έκλεψαν τις εντυπώσεις σε μια επίδειξη, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά και έχει ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς τον επόμενο μήνα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη συνένωση των δύο εταιρειών.

Οι εκπλήξεις και το θέαμα συνεχίστηκαν και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο «Tatoi Air-show», όπου πιλότοι της AEGEAN «συναντήθηκαν» στον αέρα με την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 “ΖΕΥΣ” της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Το Airbus Α320 της AEGEAN και το Ελληνικό Μαχητικό F-16 «ΖΕΥΣ» πέταξαν μαζί δημιουργώντας εντυπωσιακό σχηματισμό και χαρίζοντας στους θεατές μοναδικές στιγμές. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά στην Ελλάδα, που ένα αεροσκάφος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και ένα επιβατικό αεροπλάνο πέταξαν μαζί. 

Παράλληλα, οι θεατές απόλαυσαν την προσγείωση για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο Τατοΐου, ενός jet επιβατικού αεροσκάφους αλλά και την εκπληκτική χαμηλή διέλευση (low pass) του Airbus Α320 της AEGEAN.

Η “Athens flying week” πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά και έχει καθιερωθεί ως μία διεθνούς επιπέδου διοργάνωση ενώ είναι μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα. Περισσότεροι από 50.000 θεατές έσπευσαν την Κυριακή στο “Tatoi Air-show” για να παρακολουθήσουν αεροσκάφη και τα εμπειρότερα σμήνη του κόσμου, να εκτελούν εντυπωσιακά ακροβατικά, να συμμετέχουν σε τολμηρούς σχηματισμούς και να πραγματοποιούν ρίψεις αλεξιπτωτιστών σε ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην αεροπορική ιδέα. Η AEGEAN συμμετείχε στις εκδηλώσεις με δώρα και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Δείτε το εντυπωσιακό airshow της ΑEGEAN εδώ: http://youtu.be/wffHw8wsoQQ

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο