Τα νέα των μελών μας

Aegean: Taste of Athens

undefined

 

AEGEAN, πάντα κοντά στα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της Αθήνας, υποστήριξε το Taste of Athens, τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή της πόλης και προσέφερε αποκλειστικά και για πρώτη φορά γεύσεις από το νέο μενού “Gastronomics 2020”. 

Στην Τελετή Έναρξης του φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου στο Περιστύλιο του Ζαππείου, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει γεύσεις από το νέο μενού “Gastronomics 2020” και να γνωρίσει από κοντά τους βραβευμένους Executive Chefs της ΑΕGEAN, Λευτέρη Λαζάρου, Χριστόφορο Πέσκια και Στέλιο Παρλιάρο. Παράλληλα, 7 Miles+Bonus Gold μέλη, μαζί με τους συνοδούς τους, γεύτηκαν πρώτοι ένα δείπνο εμπνευσμένο από το μενού “Gastronomics 2020”, συνδυασμένο με επιλεγμένες, από τον Master of Wine Κωνσταντίνο Λαζαράκη, ετικέτες κρασιών της Business Class 2020. 

undefined

Oι δράσεις της AEGEAN στο φεστιβάλ κορυφώθηκαν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, όπου 20 Miles+Bonus μέλη,  μέσω του Miles+Bonus Memories, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην Executive VIP σουίτα της AEGEAN, να συνομιλήσουν με τους Executive Chefs και να συμμετάσχουν σε μία γευσιγνωσία κρασιών της Business Class.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, μία γλυκιά έκπληξη AEGEAN, περίμενε όλους όσους επισκέπτονταν το περίπτερο του Στέλιου Παρλιάρου.  

Στηρίζοντας το Taste of Athens, η AEGEAN, για ακόμη μία φορά, ταξίδεψε το κοινό σε γευστικούς προορισμούς, αναδεικνύοντας την Αθήνα σε έναν από τους κορυφαίους πολιτιστικούς και γαστρονομικούς προορισμούς της Ευρώπης.

undefined

Λίγα λόγια για τα “Gastronomics

Από το 2018, οι Λευτέρης Λαζάρου, Χριστόφορος Πέσκιας και Στέλιος Παρλιάρος, καθώς και ο Master of Wine Κωσταντίνος Λαζαράκης, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με την AEGEAN δημιουργώντας τη νέα φιλοσοφία των μενού “Gastronomics. Mια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία ελληνικών πιάτων και κρασιών, που στόχο έχει να ταξιδέψει τις ελληνικές γεύσεις στον κόσμο. Αντλώντας έμπνευση από τον γευστικό πλούτο, τις πρώτες ύλες, τα αρώματα αλλά και τη φύση της Ελλάδας, η AEGEAN αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία την ελληνική γαστρονομία σε όλο τον κόσμο.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο