Τα νέα των μελών μας

Aegean: Συνεργασία της Star Alliance με το Heathrow

undefined

Η Star Alliance και το Heathrow Express (https://www.heathrowexpress.com/) συνεργάζονται προκειμένου να προσφέρουν στους κατόχους της κάρτας Gold της Star Alliance μια δωρεάν αναβάθμιση ως ειδικό προνόμιο στις μετακινήσεις τους με το Heathrow Express. 

Η χρήση αυτής της προσφοράς είναι πολύ απλή. Αρκεί οι επιβάτες να αγοράσουν ένα εισιτήριο είτε για μονή διαδρομή είτε με επιστροφή με το Heathrow Express, τη γρηγορότερη σιδηροδρομική σύνδεση του αεροδρομίου με τον Σταθμό Paddington στο Λονδίνο. Με την επιβίβασή τους στο τρένο, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε θέση στη Business First Class και να δείξουν το εισιτήριο και την κάρτα Gold της Star Alliance στον ελεγκτή. Στη Business First Class προσφέρονται εφημερίδες και περιοδικά, περισσότερος χώρος για τα πόδια, πιο φαρδιές θέσεις, προσωπικό τραπεζάκι, πρίζα παροχής ρεύματος σε κάθε θέση και τηλεόραση. 

Αυτή η ειδική προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους τους τακτικούς επιβάτες που βρίσκονται στην κατηγορία Gold σε οποιοδήποτε από τα 21 Προγράμματα Τακτικών Επιβατών που προσφέρονται από τις αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance. Η προσφορά ισχύει από την 15η Φεβρουαρίου μέχρι νεωτέρας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προσφορά μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα: http://heathrowt2.staralliance.com/offers 

Το δίκτυο της Star Alliance επί του παρόντος περιλαμβάνει 24 αεροπορικές εταιρείες με προορισμό το Heathrow: Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India*, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI και United. Συνολικά προσφέρονται πάνω από 120 πτήσεις την ημέρα σε 47 προορισμούς σε 26 χώρες από το Heathrow, δίνοντας στους πελάτες τη δυνατότητα να συνδεθούν με ολόκληρο το δίκτυο της συμμαχίας που περιλαμβάνει πάνω από 18.500 πτήσεις ημερησίως σε 1.330 αεροδρόμια και 192 χώρες.

Η Star Alliance έχει μεταφερθεί στο ειδικά κατασκευασμένο Terminal 2 – Τhe Queen’s Terminal – από το 2014 και έκτοτε προσφέρει στους πάνω από 12 εκατομμύρια επιβάτες της που χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο μια εξαιρετικά βελτιωμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Σε όλο το Terminal 2, χρησιμοποιείται υψηλή τεχνολογία προσφέροντας στους επιβάτες μεγαλύτερο έλεγχο του ταξιδιού τους. Η περιοχή που πραγματοποιείται το check-in έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη μέγιστη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα καθώς οι αεροπορικές εταιρείες χωρίζονται σε ζώνες. Περισσότερα από 80 self-service κιόσκια κοινής χρήσης διατίθενται σε όλους τους επιβάτες για check in ή/και εκτύπωση ετικέτας αποσκευής πριν από την παράδοσή των αποσκευών στον υπάλληλο στο σημείο ταχείας παράδοσης αποσκευών. Τα παραδοσιακά check-in πλήρους εξυπηρέτησης διατίθενται για τη First Class, τη Business Class και τους επιβάτες Star Alliance Gold. Αυτή η κατηγορία επιβατών μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την ειδική λωρίδα Gold Track κατά τον έλεγχο ασφαλείας και να χαλαρώσει σε οποιοδήποτε από τα τέσσερα σαλόνια που διαχειρίζονται η Air Canada, η Lufthansa, η Singapore Airlines και η United.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο