Τα νέα των μελών μας

Aegean: Στήριξη Κεφαλονιάς με αύξηση δρομολογίων και ενιαίο ναύλο

 

Με στόχο τη στήριξη της Κεφαλονιάς και των κατοίκων της και με αίσθημα ευθύνης, η Aegean προχωρά σε άμεση μείωση των ναύλων και ενίσχυση των δρομολογίων προς το νησί, προκειμένου να ανακουφίσει, αλλά και να διευκολύνει τους πληγέντες κατοίκους και τις οικογένειές τους.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία από σήμερα και μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου:

  • Αυξάνει τα δρομολόγια προς και από την Κεφαλονιά με την εισαγωγή καθημερινής πτήσης αντί πτήσεων, 4 φορές την εβδομάδα.
  • Η εταιρεία σε όλες τις πτήσεις και για όλες τις θέσεις θα προσφέρει μία τιμή ναύλου για απλή διαδρομή που ανέρχεται σε €33 (+φόρους αεροδρομίων). Η έκδοση του εισιτηρίου μπορεί να γίνει από σήμερα 6 Φεβρουαρίου ενώ το ταξίδι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2014.

Υπενθυμίζεται ότι η AEGEAN ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του ΤΕΕ και προσέφερε εντελώς δωρεάν έκτακτες πτήσεις προκειμένου να μεταφέρει άμεσα κλιμάκια μηχανικών και ειδικών εμπειρογνωμόνων του ΤΕΕ, για την υποστήριξη των κατοίκων της Κεφαλονιάς.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο