Τα νέα των μελών μας

AEGEAN: Star Alliance: Δεσμεύσεις για την Ασφάλεια της Υγείας και της Υγιεινής

undefined

 

Προκειμένου να υποστηρίξει τις προσπάθειες αποκατάστασης της εμπιστοσύνης του επιβατικού κοινού στο αεροπορικό ταξίδι, η Star Alliance, η μεγαλύτερη παγκόσμια συμμαχία αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο και τα μέλη της, εργάστηκαν για την ανάπτυξη μίας σειράς μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας και της υγιεινής των επιβατών κατά τη διάρκεια των πτήσεών τους, σε ολόκληρο το δίκτυο της Συμμαχίας, καθώς και για την άμεση παροχή πληροφοριών σχετικά με την υγεία και την υγιεινή, συμβάλλοντας κατ’ αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των ταξιδιωτών κατά τον προγραμματισμό του ταξιδιού τους. 

Δεσμεύσεις για την Ασφάλεια της Υγείας και της Υγιεινής

Οι 26 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της StarAlliance συμφώνησαν σε ένα κοινό σύνολο μέτρων ασφάλειας για την υγεία και την υγιεινή, το οποίο έχει ως στόχο να διευκολύνει τους επιβάτες να γνωρίζουν ότι όταν βρίσκονται σε μία πτήση της Star Alliance, μπορούν να αναμένουν συνεπή φροντίδα ως προς την πρόσβασή τους σε μέσα υγιεινής, τη χρήση προστατευτικού εξοπλισμού από συνεπιβάτες και μέλη του πληρώματος, τις ειδικές διαδικασίες για τον χειρισμό των επιβατών και των μελών του πληρώματος που επιδεικνύουν αδιαθεσία, καθώς και τις βελτιωμένες διαδικασίες και τα απολυμαντικά προϊόντα για τον καθαρισμό των αεροσκαφών.

Star Alliance Travel Information Hub (Ψηφιακός Κόμβος Ταξιδιωτικών Πληροφοριών Star Alliance)

Η Star Alliance, βοηθάει τους επιβάτες της να περιηγηθούν στον διαρκώς μεταβαλλόμενο λαβύρινθο των διαθέσιμων πληροφοριών για το ταξίδι τους, προσφέροντάς τους ένα μεγαλύτερο επίπεδο ταξιδιωτικών πληροφοριών σχετικά με το τι μπορούν να αναμένουν σε κάθε κομμάτι του ταξιδιού τους.

Από σήμερα, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόμβο Ταξιδιωτικών Πληροφοριών Star Alliance (Travel Information Hub), που αναπτύχθηκε μόλις τις προηγούμενες μέρες, ο οποίος περιέχει τα πιο πρόσφατα μέτρα υγείας και υγιεινής που έχουν υιοθετηθεί από όλες τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη και από ένα ευρύ φάσμα αεροδρομίων του δικτύου της Star Alliance. Οι πληροφορίες αυτές, διαθέσιμες από τον Ιούλιο και σε πολλές άλλες διαφορετικές γλώσσες, έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους επιβάτες να προγραμματίσουν το ταξίδι τους και να πετάξουν με σιγουριά, διασφαλίζοντας μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.  

Ο κ. Jeffrey Goh, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance, δήλωσε: «Είναι αυτονόητο ότι η ασφάλεια των επιβατών μας είναι η Νούμερο 1 προτεραιότητά μας. Συνεργαζόμαστε με τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη μας για τη λήψη μέτρων που διασφαλίζουν την ευημερία των επιβατών μας, έτσι ώστε, όταν είναι έτοιμοι, να μπορούν να πετάξουν με αυτοπεποίθηση».

Πρόσθεσε: «Οι δεσμεύσεις από τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη και το Travel Information Hub είναι τα δύο πρώτα βήματα που κάνουμε, για να διαβεβαιώσουμε τους επιβάτες μας για την ασφάλεια της υγείας και της υγιεινής τους όταν ταξιδεύουν σε ολόκληρο το δίκτυο της Συμμαχίας. Παράλληλα, αναπτύσσουμε μία σειρά από πρωτοβουλίες για την ενίσχυση αυτής της διασφάλισης, οι οποίες θα ενισχύσουν επίσης της απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία στο δίκτυο της Star Alliance».

Η αεροπορική βιομηχανία αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της. Συνεργαζόμενοι με όλους τους εμπλεκόμενους στον κλάδο, η Star Alliance και οι αεροπορικές εταιρείες-μέλη της είναι ενωμένες, βοηθώντας στην αποκατάσταση και στη διατήρηση της εμπιστοσύνης στα αεροπορικά ταξίδια και στη σύνδεση ανθρώπων και πολιτισμών, για μία ακόμη φορά.

#Flywithconfidence

#WeWillReconnect

Σημειώσεις προς τους συντάκτες:

  1. Η πρώτη έκδοση του Travel Information Hub θα περιέχει πληροφορίες σχετικά με βασικούς κόμβους στο δίκτυο της Star Alliance, με περισσότερα αεροδρόμια να προστίθενται προοδευτικά.
  2. Μπορείτε να βρείτε τις δεσμεύσεις για την υγεία και την υγιεινή στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.staralliance.com/commitments
  3. Μπορείτε να επισκεφθείτε το TravelInformationHubτης Star Alliance στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.staralliance.com/journey-info
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο