Τα νέα των μελών μας

Aegean: Νέες πτήσεις προς Ριάντ και Τεχεράνη

undefined

 

Η AEGEAN συνεχίζει την στρατηγική της ανάπτυξη ενισχύοντας το δίκτυο των δρομολογίων της με δύο νέους προορισμούς, το Ριάντ και την Τεχεράνη. Η εταιρεία εγκαινίασε τις νέες πτήσεις της προς το Ριάντ στις 20 Ιουλίου και προς την Τεχεράνη στις 22 Ιουλίου 2015. Η AEGEAN είναι ο πρώτος ελληνικός αερομεταφορέας που συνδέει την Ιρανική πρωτεύουσα με την Αθήνα.

Οι πτήσεις από Αθήνα προς Ριάντ πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 23:30 (τοπική ώρα) και άφιξη στο Ριάντ την επόμενη ημέρα στις 02:05 (τοπική ώρα), ενώ από Ριάντ οι πτήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή με αναχώρηση στις 03:45 (τοπική ώρα) και άφιξη στην Αθήνα στις 07:25 (τοπική ώρα).

Αθήνα – Ριάντ  κάθε Δευτέρα και Πέμπτη   Α3 938    23:30    02:55

Ριάντ – Αθήνα κάθε Τρίτη και Παρασκευή   Α3 939   03:45    07:25

Οι πτήσεις από Αθήνα προς Τεχεράνη πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 20:15 (τοπική ώρα )και άφιξη στην Τεχεράνη στις 01:10 (τοπική ώρα), ενώ από την Τεχεράνη οι πτήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή με αναχώρηση στις 02:00 (τοπική ώρα) και άφιξη στην Αθήνα στις 04:30 ( τοπική ώρα).

Αθήνα – Τεχεράνη Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο Α3 948  20:15 – 01:10

Τεχεράνη – Αθήνα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή Α3 949 02:00 – 04:30

Οι νέες πτήσεις αυξάνουν τις δυνατότητες επιλογής για τους Έλληνες επιβάτες και παρέχουν στους ταξιδιώτες από το Ιράν και το Ριάντ ευχερή πρόσβαση, μέσω Αθήνας, στους πλέον δημοφιλείς Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Με τις πτήσεις αυτές ολοκληρώνεται ο κύκλος εκκίνησης των νέων προορισμών, συνολικά 17, και δρομολογίων της AEGEAN για το 2015. Η εταιρεία πραγματοποιεί πτήσεις προς 134 προορισμούς σε 45 χώρες.

Oκ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθ. Σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε: «Συνεχίζουμε την πολιτική ανάπτυξης νέων προορισμών προς τη Μέση Ανατολή, τόσο για την αύξηση της εύκολης πρόσβασης των επισκεπτών από αυτές τις αγορές όσο και για την ενίσχυση της λειτουργίας της διασυνδεσιμότητας του κόμβου μας στην Αθήνα. Μετά την Βηρυτό και το Αμμάν το 2014, προσθέτουμε το Ριάντ αλλά και για πρώτη φορά, για ελληνική εταιρεία, την Τεχεράνη. Ελπίζουμε, με προϋπόθεση την σταθεροποίηση του κλίματος και της οικονομίας, να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και το 2016 με αντίστοιχα βήματα».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο