Τα νέα των μελών μας

AEGEAN: Με εντυπωσιακές επιδείξεις αεροσκαφών και ξενάγηση στην τεχνική της βάση συμμετείχε και φέτος η AEGEAN στη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας

undefined

 

Με εντυπωσιακές επιδείξεις αεροσκαφών και ξενάγηση στην τεχνική της βάση για τους μαθητές από ακριτικές περιοχές της Ελλάδας, συμμετείχε και φέτος η AEGEAN στη μεγάλη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας, στηρίζοντας για άλλη μία χρονιά το έργο του Γενικού Επιτελείου της Αεροπορίας.

Οι έμπειροι πιλότοι της AEGEAN πέταξαν σε σχηματισμό με ένα F-16 και ένα Rafale πραγματοποιώντας εντυπωσιακούς ελιγμούς, κατά τη διάρκεια της αεροπορικής επίδειξης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην περιοχή του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, ενώ λίγο νωρίτερα ένα ΑΤR 72 αεροσκάφος της OLYMPIC AIR πέταξε σε σχηματισμό με ένα C-130. Σημειώνεται, ότι στο αεροσκάφος A320neo της AEGEAN που συμμετείχε στην αεροπορική επίδειξη επέβαιναν 100 τυχεροί, οι οποίοι στο πλαίσιο της δράσης «Πετάμε μαζί στη Γιορτή Αεροπορίας!» που υλοποιήθηκε από την AEGEAN είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της πτήσης δίπλα σε μαχητικά αεροσκάφη.

undefined

Την ίδια ημέρα, η AEGEAN έδωσε τη δυνατότητα σε μαθητές Λυκείου από ακριτικές περιοχές του νομού Έβρου, του ορεινού Ρεθύμνου και του Καστελόριζου να ξεναγηθούν στη τεχνική της βάση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, να παρακολουθήσουν εργασίες συντήρησης αεροσκαφών από τους μηχανικούς της AEGEAN και να συνομιλήσουν με μηχανικούς, πιλότους και στελέχη της εταιρείας, για τις απαιτήσεις, τις προκλήσεις, αλλά και τις προοπτικές των επαγγελμάτων του αεροπορικού κλάδου συνολικά.

undefined

Επισημαίνεται, ότι ειδικά για τη συμμετοχή των παιδιών από το Καστελόριζο στις εκδηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας η AEGEAN προσέφερε ειδική, ναυλωμένη πτήση μέσω της θυγατρική της OLYMPIC AIR, καθώς είναι η μοναδική αεροπορική εταιρεία, που διασυνδέει το νησί με την υπόλοιπη Ελλάδα.

undefined

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την AEGEAN επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: aegeanair.com.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο