Τα νέα των μελών μας

Aegean: Μαραθώνιος Kύπρου

undefined

Η AEGEAN, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο, υποστηρίζει φέτος για δεύτερη φορά τον 10ο Μαραθώνιο Λεμεσού, ως Χρυσός Χορηγός, φέρνοντας τους δρομείς κοντά σε ό, τι αγαπάνε. 

Ο Μαραθώνιος θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου 2016, όπου αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 10.000 συμμετέχοντες από την Κύπρο, την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο. 

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την AEGEANνα βρίσκεται κοντά στο μεγαλύτερο γεγονός κλασσικού αθλητισμού στη Κύπρο, στηρίζοντας σταθερά τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και εμπνέοντας τους συμμετέχοντες να φτάσουν ακόμα πιο μακριά. 

Στην προσπάθεια των δρομέων στον 10ο Μαραθώνιο Λεμεσού η AEGEANβρίσκεται κοντά τους, ετοιμάζοντας εκπλήξεις για τη μέρα της μεγάλης προσωπικής τους διαδρομής. 

Επίσης, όλα τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση θα επωφεληθούν με 40% έκπτωση στην εγγραφή τους, ενώ όλοι εκείνοι που θα τερματίσουν τη διαδρομή τους, θα κερδίσουν τα ακόλουθα μίλια ανάλογα με την απόσταση που θα διανύσουν: 

Χιλιόμετρα

Μίλια

5km

500

10km  

1000

21km

2100

42km  

4200

Τέλος, η AEGEAN, φέρνοντας τους επιβάτες της κοντά σε ότι αγαπάνε, προσφέρει ειδικούς ναύλους σε όσους ταξιδέψουν στην Κύπρο για να ζήσουν την ξεχωριστή μέρα του 10ου Μαραθώνιου Λεμεσού. 

Συγκεκριμένα η AEGEAN προσφέρει 20% έκπτωση σε όσους εκδώσουν εισιτήρια από την Παρασκευή 4 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ταξιδέψουν το διάστημα 1 Απριλίου – 15 Απριλίου 2016. Η προσφορά αφορά στο συνολικό δίκτυο εξωτερικού και εσωτερικού της AEGEAN προς/από Λάρνακα. 

undefinedundefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο