Τα νέα των μελών μας

Aegean: ΙΑΤΑ Fast Travel Green Award

undefined

 

Με το Fast Travel Green Award βράβευσε την AEGEAN και την Olympic Air η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (International Air Transport Association-  ΙΑΤΑ), αναγνωρίζοντας τις τεχνολογικές εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι εταιρείες, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των επιβατών. Η AEGEAN είναι η 6η και η Olympic Air η 7η αεροπορική εταιρεία που λαμβάνουν το Green Award του «Fast Travel Program» ανάμεσα σε 79 αεροπορικές εταιρείες μέλη της ΙΑΤΑ στην Ευρώπη. 

Τα βραβεία παρέλαβε στις 30 Σεπτεμβρίου ο κ. Πάνος Νικολαΐδης, Διευθυντής Υπηρεσιών Εδάφους της AEGEAN και της Olympic Air από τον κ. Mike Higgins, European Regional Director of the Airport, Passenger Cargo and Security division της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ). 

undefined

Το «Fast Travel Program» της IATA στοχεύει στη συνεχή βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας, μειώνοντας το χρόνο αναμονής στα αεροδρόμια, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους και στην ακρίβεια των ωραρίων των αεροπορικών εταιρειών. Το «Fast Travel Program» εστιάζει σε έξι τομείς της εμπειρίας ενός επιβάτη στο αεροδρόμιο: self-check-in, αποσκευές ready-to-go, έλεγχο ταξιδιωτικών εγγράφων, επανα-κράτηση πτήσεων, self-boarding, και self service ανεύρεσης αποσκευών. 

Η AEGEAN και η Olympic Air βραβεύτηκαν στην κατηγορία Green του «Fast Travel Program», αποτελώντας τις πρώτες αεροπορικές εταιρείες στην Ελλάδα που λαμβάνουν τη διάκριση αυτή, καλύπτοντας τα κριτήρια self-check-in, bag recovery (ανεύρεση αποσκευών μέσω self-service kiosks), αποσκευών ready-to-go, για τις σχετικές υπηρεσίες, που προσφέρουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι επιβάτες της AEGEAN και της Olympic Air που ταξιδεύουν από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών μπορούν να τυπώνουν μόνοι τους την ετικέτα αποσκευών τους από τα Self Service kiosks της εταιρείας και να παραδώσουν τις αποσκευές τους στο ειδικό σημείο απόθεσης αποσκευών της AEGEAN και της Olympic Air (Self-Tagging Baggage Drop Off). Παράλληλα η AEGEAN ήδη προγραμματίζει την ενεργοποίηση των υπηρεσιών Self-Boarding, Home Printed Baggage Tag και Automated Check-in. 

undefined

Ο κ. Πάνος Νικολαΐδης, Διευθυντής Υπηρεσιών Εδάφους της AEGEAN της Olympic Air δήλωσε σχετικά: «Η AEGEAN επιδιώκει και καταφέρνει να παρέχει προηγμένης τεχνολογίας υπηρεσίες στην Ελλάδα, μέσω της χρήσης των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ενίσχυση της συνεργασίας μας με τους αερολιμένες και τη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, ώστε οι επιβάτες μας να απολαμβάνουν την καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία με την AEGEAN από το check-in μέχρι την επιβίβαση».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο