Τα νέα των μελών μας

Aegean: Η SWISS καλωσορίζει στη Ζυρίχη το Δ.Σ. της Star Alliance

undefined

 

Η Swiss International Air Lines καλωσόρισε τους Διευθύνοντες Συμβούλους των αεροπορικών εταιρειών-μελών της Star Alliance στη Ζυρίχη για την ετήσια θερινή τους συνέλευση. Η αποστολή έφτασε με μια αποκλειστική πτήση η οποία πραγματοποιήθηκε με το νέο αεροσκάφος Bombardier CS100 που έφερε το σήμα SWISS.

Η αεροπορική εταιρεία φιλοξενεί τη Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της Συμμαχίας στο πλαίσιο των εορτασμών των 10 χρόνων συμμετοχής της στην Star Alliance από τον Απρίλιο του 2006.

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τους συναδέλφους Διευθύνοντες Συμβούλους, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στη Ζυρίχη αυτήν την ξεχωριστή χρονιά, έχοντας πετάξει με ένα πολύ ξεχωριστό αεροσκάφος, το Bombardier C, του οποίου η SWISS είναι ο αρχικός πελάτης», δήλωσε ο κ.Thomas Klühr, Διευθύνων Σύμβουλος της SWISS. «Σήμερα ανακοινώνουμε τη μετατροπή των πέντε παραγγελιών αεροσκαφών μας, και συγκεκριμένα αυτών με αριθμούς 21 έως 25, από CS100 σε CS300. Θα αποφασίσουμε αργότερα εάν θα προβούμε σε επιπρόσθετες μετατροπές», πρόσθεσε ο κ. Klühr.

Η πτήση στη Ζυρίχη ήταν η πρώτη πτήση με επιβάτες της νέας σειράς αεροσκαφών Bombardier C. Η SWISS θα έχει στην κατοχή της το πρώτο Bombardier CS100 αυτόν τον μήνα και το αεροσκάφος θα τεθεί σε χρήση στα μέσα Ιουλίου του παρόντος έτους. Η ειδική πτήση μετέφερε τα κορυφαία στελέχη της Alliance από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, όπου είχαν συγκεντρωθεί για την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ) και όπου το αεροσκάφος βρισκόταν σε στατική έκθεση.

undefined

«Μαζί με τους φίλους μας στην Star Alliance καταφέραμε να προσφέρουμε στις αεροπορικές εταιρείες-μέλη μια μοναδική ευκαιρία να πετάξουν με το αεροσκάφος CS100 από το Δουβλίνο στη Ζυρίχη», δήλωσε ο κ. Fred Cromer, Πρόεδρος της Bombardier Commercial Aircraft. «Καθώς πλησιάζουμε στην πρώτη παραλαβή και χρήση με τον αρχικό φορέα εκμετάλλευσης, τη SWISS, ήταν ευχαρίστησή μας να σας προσφέρουμε αυτήν την ευκαιρία ώστε να ζήσετε από πρώτο χέρι την εμπειρία εντός της καμπίνας του αεροσκάφους C Series, με τον ευρύτατο του διάδρομο, τις πιο ευρύχωρες θέσεις και τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα ντουλαπάκια.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Star Alliance αποτελεί το κορυφαίο όργανο στρατηγικής και λήψης αποφάσεων της ομάδας των 28 αεροπορικών εταιρειών-μελών. Συνέρχεται σε συνέλευση δύο φορές ανά έτος, μία φορά εντός του καλοκαιριού και μία δεύτερη φορά κατά το τέλος του έτους. Οι συνελεύσεις δύνανται να φιλοξενούνται από κάποια αεροπορική εταιρεία-μέλος της συμμαχίας ή να πραγματοποιούνται σε άλλες τοποθεσίες στρατηγικής σημασίας.

Διαθέσιμες φωτογραφίες για μεταφόρτωση: http://xturnover.dk/staralliance/CEB_ZRH_Media/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο