Τα νέα των μελών μας

Aegean: Η Star Alliance κέρδισε το βραβείο της καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας στα Air Transport Awards

undefined

 

Η Star Alliance κέρδισε τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας (Airline Alliance of the Year) στα Air Transport Awards, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. 

Τα Air Transport Awards αναγνωρίζουν την αριστεία και την καινοτομία, σε πολλαπλές κατηγορίες του τομέα των αερομεταφορών, παγκοσμίως. 

Οι νικητές ανακοινώθηκαν την Παρασκευή, σε μία ειδική τελετή απονομής βραβείων που έλαβε χώρα στην Εκάλη. 

Μια επιτροπή εμπειρογνωμόνων του κλάδου της αεροπορίας επέλεξε την StarAlliance, ως αναγνώριση της εξαιρετικής της συμβολής στον τουριστικό κλάδο. 

Ο κ. Jeffrey Goh, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance, δήλωσε: «Το γεγονός ότι κερδίζουμε ξανά αυτόν τον σημαντικό τίτλο, αποτελεί απόδειξη της συνεχιζόμενης επικέντρωσής μας στη βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των επιβατών μας.

Αυτή η υπόσχεση βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε, και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επιβάτες μας για τη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη τους. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που τα κορυφαία βραβεία Air Transport Awards αναγνώρισαν για μία ακόμη φορά τα επιτεύγματα των περισσοτέρων, από 447.000 υπαλλήλων, των αεροπορικών εταιρειών της  Star Alliance.

 undefined

Καθώς οι ψηφιακές εφαρμογές συνεχίζουν να αποτελούν μια ολοένα και αυξανόμενη συνιστώσα του ταξιδίου του επιβάτη, συνεχίζουμε να καινοτομούμε, υιοθετώντας και εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες, προκειμένου να παρέχουμε στους επιβάτες μας μία απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία, ακόμη και όταν προκύπτουν τροποποιήσεις προγράμματος». 

Τα Air Transport Awards είναι τα μοναδικά «industry to industry» βραβεία που απονέμονται από την ίδια την αεροπορική βιομηχανία από το 2012, αναγνωρίζοντας τις καλύτερες εταιρείες και τις σημαντικότερες προσωπικότητες που συμβάλλουν στη βελτίωση και στην ανάπτυξη των αεροπορικών μεταφορών, παγκοσμίως.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο