Τα νέα των μελών μας

Aegean: Η AEGEAN βραβεύεται από τα World Travel Awards 2017

 

undefined

 

Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει η AEGEAΝ στους επιβάτες αναγνωρίστηκε σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, εξασφαλίζοντας της άλλη μια νέα διάκριση που αποδεικνύει την κυρίαρχη θέση της εταιρείας στην Ευρώπη.  

Στη λαμπερή τελετή απονομής των «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» –όπως χαρακτηρίζονται παγκοσμίως τα συγκεκριμένα βραβεία– που φέτος πραγματοποιήθηκαν στο Ρωσικό Μουσείο Εθνογραφίας στην Αγία Πετρούπολη και συγκέντρωσαν τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, η AEGEAN κατέκτησε το πρώτο βραβείο ως η κορυφαία περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης για το 2017. 

Πιο συγκεκριμένα, η AEGEAN αναδείχθηκε για 3η φορά «Europe’s Leading Regional Airline» μέσα από ψηφοφορία του κοινού που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των 24ων ετήσιων World Travel Awards™, επιβεβαιώνοντας την υψηλή θέση που λαμβάνει σταθερά η AEGEAN στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού κοινού παγκοσμίως. 

Ως γνωστόν, τα βραβεία «World Travel» θεσμοθετήθηκαν το 1993 με σκοπό την αναγνώριση και την επιβράβευση της διάκρισης σε όλους τους βασικούς τομείς των ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και επιχειρήσεων φιλοξενίας. Σήμερα, τα βραβεία «World Travel» θεωρούνται παγκοσμίως ως το απόλυτο σήμα κατατεθέν στον τομέα των αριστείων! 

Το βραβείο παρέλαβε o κ. Roland Jaggi, Director Revenue Management, Pricing, Sales and Distribution της AEGEAN, ο οποίος δήλωσε: 

«Όλοι μας στην AEGEAN είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μία ελληνική εταιρεία κατάφερε να αναγνωριστεί ως η καλύτερη ανάμεσα σε τόσες εξαιρετικές πολυεθνικές αεροπορικές εταιρείες, από τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς ευρωπαϊκούς και άλλους προορισμούς. Αυτή η επαναλαμβανόμενη διάκριση για την AEGEAN αποτελεί διαφήμιση για τις ελληνικές υπηρεσίες φιλοξενίας και τον ελληνικό τουρισμό. Πρόκειται για μία αναγνώριση της ένθερμης προσπάθειας και των αφοσιωμένων υπηρεσιών που προσφέρουν οι συνάδελφοί μας σε καθημερινή βάση στους επιβάτες μας. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες μας, οι οποίοι είναι άλλωστε οι καλύτεροι πρεσβευτές των αξιών μας, όπως αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά από τη χρυσή διάκριση της AEGEAN στα World Travel Awards».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο