Τα νέα των μελών μας

Aegean: Η AEGEAN συνδέει απευθείας το Αμβούργο με την Αθήνα από τον Μάιο του 2014

Από τις 27 Μαΐου 2014, η Αθήνα θα απέχει μόλις τρεις ώρες από το Αμβούργο. Η AEGEAN εγκαινιάζει την απευθείας σύνδεση του αεροδρομίου του Αμβούργου με την ελληνική πρωτεύουσα, με πτήσεις χωρίς ενδιάμεση στάση τρεις φορές την εβδομάδα – Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Το δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφη Airbus A320. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο εξυπηρετήθηκε για τελευταία φορά το 2004.

«Υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση, όχι μόνο από τους επιβάτες που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής και τους ακόμη περισσότερους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, αλλά επίσης και από πολλούς Έλληνες που ζουν εδώ, στη βόρεια Γερμανία. Είμαι βέβαιος ότι το εγχείρημα θα στεφθεί με επιτυχία», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του αεροδρομίου του Αμβούργου, κ. Michael Eggenschwiler. Εδώ και αρκετά χρόνια, η Αθήνα ήταν ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη, ο οποίος εξυπηρετούνταν από το Αμβούργο μόνο μέσω πτήσης με ανταπόκριση. Το 2012, για παράδειγμα, περισσότεροι από 40.000 επιβάτες ταξίδεψαν αεροπορικώς από το Αμβούργο προς την Αθήνα, παρόλο που ήταν αναγκασμένοι να αλλάξουν αεροπλάνο στη διαδρομή.

Από τις 29 Μαΐου 2014, η AEGEAN, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδος και μέλος της Star Alliance, θα πραγματοποιεί επίσης πτήσεις προς το Ηράκλειο Κρήτης κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, κ. Δημήτρης Γερογιάννης, δήλωσε: «Τα νέα απευθείας δρομολόγια προσφέρουν πολύ περισσότερα από απλώς νέους προορισμούς στο δίκτυο της AEGEAN. Φέρνουν το Αμβούργο, έναν σημαντικό ταξιδιωτικό κόμβο και μία από τις πιο πλούσιες πόλεις της Ευρώπης, πιο κοντά με την Αθήνα και την Κρήτη, έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Δημιουργούν παράλληλα νέες ευκαιρίες για εμπορικές συναλλαγές, τουρισμό καθώς και πολιτιστικές ανταλλαγές».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο