Τα νέα των μελών μας

AEGEAN: Η AEGEAN στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

undefined

 

 

Η AEGEAN, η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία και μέλος της Star Alliance, συμμετέχει για 4η συνεχόμενη χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στηρίζοντας τους αθλητές μαραθωνοδρόμους αλλά και όλους όσους θα συμμετάσχουν σε αυτή τη μοναδική γιορτή του αθλητισμού, να πετύχουν τον στόχο τους, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού. 

Μέσα από έναν ειδικά αφιερωμένο διαγωνισμό, η AEGEAN καλεί τους μαραθωνοδρόμους να δηλώσουν τον χρόνο που πιστεύουν ότι θα χρειαστούν για να διανύσουν τα 42χλμ. του Αυθεντικού Μαραθωνίου Δρόμου και να λάβουν μέρος στην κλήρωση* που θα τους ταξιδέψει στον επόμενο αγώνα. Όσοι τερματίσουν προβλέποντας σωστά το χρόνο τους, θα είναι ανάμεσα στους 50 τυχερούς που θα ταξιδέψουν μαζί με δύο υποστηρικτές τους, σε όποιον προορισμό του δικτύου της AEGEAN επιλέξουν, για να τρέξουν τον επόμενο Μαραθώνιο δρόμο της επιλογής τους. Στο περίπτερο της AEGEAN, στο Χωριό των Χορηγών, οθόνες θα προβάλλουν τους συμμετέχοντες που θα τερματίζουν στον χρόνο που είχαν προβλέψει. 

undefined

Η AEGEAN, με τη νέα αυτή ενέργεια, αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό όλων όσων βάζουν στόχους και τους επιτυγχάνουν, και συνεχίζει να τους υποστηρίζει μέχρι και τον επόμενό τους αγώνα. 

Σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, όλοι οι παρευρισκόμενοι, αθλητές και θεατές, θα μπορούν να επισκέπτονται το περίπτερο της AEGEAN, να λαμβάνουν μέρος σε ένα μοναδικό παιχνίδι μνήμης και να εγγράφονται στο πρόγραμμα Miles & Bonus, έχοντας τη δυνατότητα να κερδίσουν μίλια και άλλα αναμνηστικά δώρα. 

Την ημέρα του Μαραθωνίου συντονιστείτε στα Social Media της AEGEAN, παρακολουθείστε σε ζωντανή αναμετάδοση τον αγώνα και γιορτάστε, μαζί με την οικογένεια της AEGEAN, την επίτευξη του στόχου των δρομέων. 

*Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 14 Νοεμβρίου 2019 μετά τις 14:00 στο https://el.aegeanair.com/organoste/prosfores-diagonismoi/marathnontime

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο