Τα νέα των μελών μας

Aegean: Η ΑEGEAN στηρίζει τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της χώρας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

undefined

 

Η AEGEAN στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ και ως Επίσημος Χορηγός του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στηρίζει έμπρακτα και φέτος με μία σειρά ενεργειών, τη συμμετοχή, την προσπάθεια, την επιμονή, το αγωνιστικό πνεύμα και τον προσωπικό αγώνα του κάθε δρομέα. 

Γνωρίζοντας ότι στο «ταξίδι» του Μαραθωνίου, αυτό που χρειάζονται οι δρομείς περισσότερο είναι η στήριξη των δικών τους ανθρώπων, η AEGEAN θα φροντίσει τη μεγάλη μέρα του αγώνα, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, να φέρει κοντά στους αθλητές των 42 χλμ  τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ώστε να τους εμψυχώσουν. 

Η AEGEAN καλεί τους δρομείς της Αυθεντικής διαδρομής των 42 χλμ, να μπουν στο www.aegeanmarathon.gr, να διαλέξουν έως πέντε δικά τους αγαπημένα πρόσωπα που θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους στον αγώνα και η AEGEAN θα τους φέρει «κοντά» τους, με ένα μοναδικά διαφορετικό τρόπο! 

Οι δικοί τους άνθρωποι θα είναι «εκεί» μέσα από προσωπικά βίντεο και μηνύματα τα οποία θα προβάλλονται σε οθόνες κατά μήκος της διαδρομής, για να τους εμψυχώσουν, να τους στηρίξουν και να τους δώσουν τη δύναμη  να ολοκληρώσουν και να τερματίσουν τον αγώνα τους. 

Οι δρομείς της Αυθεντικής διαδρομής των 42 χλμ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.aegeanmarathon.gr και να καλέσουν εκείνους που θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους την ημέρα του αγώνα, έως και τις 10 Νοεμβρίου 2016. 

Παράλληλα, μία σειρά από εκπλήξεις, διασκεδαστικά παιχνίδια και δώρα, περιμένουν όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους της διοργάνωσης που θα βρεθούν εκείνη την ημέρα  στο περίπτερο της AEGEAN στο SponsorsVillage. 

Δείτε το videoτης ενέργειας https://www.youtube.com/watch?v=pY-ocGsAufU  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο