Τα νέα των μελών μας

Aegean: Η AEGEAN στέκεται κοντά στους επιβάτες της με δώρα που θα κάνουν την παραμονή στο σπίτι πιο ευχάριστη

 

undefined

Η AEGEAN στέκεται κοντά στους επιβάτες της, ακόμα και κατά τη διάρκεια του lockdown, προσφέροντας μοναδικά δώρα και προσφορές από αγαπημένους συνεργάτες, που θα κάνουν την παραμονή στο σπίτι πιο ευχάριστη. 

Με την πανδημία να συνεχίζει να επηρεάζει την καθημερινότητα όλων μας και να μας κρατά για λίγο ακόμη στο σπίτι, η AEGEAN φροντίζει τις ανάγκες των επιβατών της και δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του Miles+Bonus να εξασφαλίσουν μοναδικά δώρα και προσφορές από την COSMOTE, την IKEA, την INTERSPORT, αλλά και το BOX

Τα δώρα της AEGEAN είναι ήδη διαθέσιμα και τα μέλη του Miles+Bonus* μπορούν να ξεκλειδώσουν κάθε ένα από αυτά μέσα από τον Miles+Bonus λογαριασμό τους, με μόλις 500 μίλια. 

Δώρα και προσφορές για μέλη του Miles+Bonus, όσο μένουμε σπίτι

  • 30€ Εκπτωτικό κουπόνι στην IKEA για αγορές από 200€ και πάνω, για μία καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι
  • 20€ Εκπτωτικό κουπόνι από την INTERSPORT για αγορές σε αθλητικά ρούχα και παπούτσια αξίας από 100€ και πάνω, για ακόμα καλύτερη ποιότητα ατομικής άθλησης και άνεση στο σπίτι
  • Δώρα από την COSMOTE για Internet στο κινητό και ψυχαγωγία στο σπίτι
  • Δωρεάν πόντοι στην υπηρεσία online delivery φαγητού BOX για ηλεκτρονικές παραγγελίες κατά τη διάρκεια του lockdown 

Ξεκλειδώστε την προσφορά μέσα από το λογαριασμό Miles+Bonus 

  • Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AEGEAN στο www.aegeanair.com
  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Miles+Bonus
  • Επιλέξτε μια ή περισσότερες από τις προσφορές
  • Ξεκλειδώστε τις προσφορές της επιλογής σας εξαργυρώνοντας μόνο 500 μίλια για την κάθε μια που επιλέγετε
  • Αποκτήστε αυτόματα ένα ειδικό κουπόνι ανά προσφορά που είναι διαθέσιμο για άμεση χρήση

undefined

*Οι προσφορές ισχύουν για μέλη του Miles+Bonus που έχουν τουλάχιστον μια πτήση καταχωρημένη στον λογαριασμό τους. Τα μέλη που θα γραφτούν τώρα στο Miles+Bonus θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την προσφορά εφόσον καταχωρήσουν μια πτήση στο λογαριασμό τους σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος για αναδρομική καταχώρηση πτήσεων μέχρι και 12 μήνες μετά από το ταξίδι. 

Μια ακόμη πράξη της AEGEAN για τους επιβάτες της και ειδικότερα για τα μέλη του Miles+Bonus, όσο οι περιορισμοί στις μετακινήσεις δεν μας επιτρέπουν προσωρινά  να ταξιδέψουμε όσο θα το θέλαμε. 

Η επέκταση της βαθμίδας των μελών για 6 επιπλέον μήνες, η μείωση κατά 25% του απαιτούμενου αριθμού μιλίων για τη διατήρηση όλων των βαθμίδων και άλλα επιπρόσθετα οφέλη που συμβάλλουν στην καλύτερη διαχείριση των προνομίων του προγράμματος Miles+Bonus, είναι μερικές μόνο από τις ενέργειες που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει η εταιρεία τους τελευταίους μήνες.    

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AEGEAN στο www.aegeanair.com και ανακαλύψτε όλες τις επιλογές που έχει σχεδιάσει η εταιρεία για όλους τους ταξιδιώτες και τα Miles+Bonus μέλη της την τρέχουσα περίοδο. 

facebook.com/aegeanairlines

youtube.com/aegeanairlines

instagram.com/aegeanairlines

twitter.com/aegeanairlines

linkedin.com/company/aegean-airlines/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο