Τα νέα των μελών μας

Aegean: Η AEGEAN αφιερώνει τον Φεβρουάριο στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη – Όλη η Ελλάδα κοντά

undefined

 

Η ενέργεια της AEGEAN «Όλη η Ελλάδα κοντά» συνεχίζεται, και για ολόκληρο το Φεβρουάριο γεμίζει τα αεροσκάφη, τους ιστότοπους και τα κανάλια της με εικόνες, ήχους, γεύσεις, χρώματα και αρώματα από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. 

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, όπως και στα αφιερώματα των προηγούμενων μηνών, η AEGEAN συνεργάστηκε με τοπικούς παραγωγούς και φορείς της περιοχής όπως το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, ώστε να αναδείξει, με μια σειρά ενεργειών μέσα από τα κανάλια της, τις ομορφιές, τα χαρακτηριστικά και την ιδιαίτερη γαστρονομία της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. 

Έτσι, όλοι οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού το μήνα Φεβρουάριο, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια αυθεντική γεύση από τη γαστρονομία της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, μέσα από παραδοσιακά προϊόντα τοπικών παραγωγών όπως οι εταιρίες Βικελίδης –Χρυσανθίδης ΑΒΕΕ (Κουραμπιέδες), αλλαντικά Παπαδόπουλος, τυροκομείο Ζαρζαβατσάκη και Κτήμα Χατζηγεωργίου, που επιλέχθηκαν από την AEGEAN, για να ‘ταξιδέψουν’ σε όλο το δίκτυο τις γεύσεις της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. 

Όσοι βρεθούν στα Business Lounges της AEGEAN, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν παραδοσιακές, αλλά και πρωτότυπες γεύσεις από τη Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς θα προσφέρονται μίνι σνακ με παραδοσιακό σαλάμι Ξάνθης και μοτσαρέλα, ποκιλία τοπικών τυριών, μαρμελάδα πιπεριά, σοκολατάκια τυριού και παραδοσιακή οινούτα (μουστόπιτα) Θράκης. 

Επιπλέον, για τους επιβάτες Business Class, ο συνεργαζόμενος σεφ της εταιρείας, κ. Νίκος Σαράντος δημιούργησε δύο επιπλέον επιλογές μενού, εμπνευσμένες από χαρακτηριστικές γεύσεις της γαστρονομίας της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Μοσχαράκι ραγού από το Κισκέκι Αλεξανδρούπολης σε κους κους και λάχανο μαγειρευτό με τομάτα και μπούκοβο, αλλά και γαρίδες και μύδια από την Σηλυβρία Θράκης με σπαράγγια Καβάλας σε άγριο ρύζι με φλοιό. Στις επιλογές για κρασιά, προστίθεται από τον συνεργάτη της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW (MasterofWine), το κρασί «Merlot 2013/2014» Κτήμα Χατζηγεωργίου. 

Τέλος, όλοι οι επιβάτες θα δοκιμάσουν μοναδικούς σοκολατένιους κουραμπιέδες Θράκης. 

Παράλληλα, η AEGEAN  προβάλλει όλο το μήνα στις οθόνες όλων των αεροσκαφών της, αλλά και σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας της, το προωθητικό αφιερωματικό video που δημιούργησε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.  https://youtu.be/9TZDFui03LI

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο